Junior maskiningenjör – Sundsvall

Om jobbet

Är du i början av din karriär och vill få chansen att jobba med erfarna konstruktörer som kan stötta dig i ditt arbete? Nu söker vi på ELE Engineering i Sundsvall nya kollegor som vill arbeta i en kreativ miljö med fokus att leverera de bästa skräddarsydda lösningarna åt kunderna. Är du en ingenjör med inriktning maskinkonstruktion och produktutveckling, bli en del av ELE! 

ELE Engineering levererar specialanpassade lösningar till våra kunder inom industrin efter deras önskemål. Vi gör allt från konceptdesign till färdiga installationer på plats hos kund. Ena dagen kan du designa en komplett maskinlinje åt tillverkningsindustrin och andra dagen utvecklar du ett handhållet specialverktyg. 

Du får möjligheten att jobba med ett härligt gäng industrikonsulter som tillsammans med våra kunder omvandlar innovativa idéer till färdiga lösningar. Vi har högt tryck och behöver bli fler för att möta kundernas behov. Hos ELE är det snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att utforma företaget samt våra produkter och tjänster.  

Dina arbetsuppgifter:

Som konsult hos oss på ELE kommer du att jobba tillsammans med våra kunder, leverantörer och naturligtvis övriga ELE-kontor i Sverige. Vi erbjuder allt från konsultuppdrag hos kund till kompletta leveransprojekt med hela kedjan från förfrågningsunderlag till idrifttagning.  

Förutom konstruktionsarbete kommer du att arbeta med konceptutveckling, tekniska förstudier, kalkylarbeten, riskbedömningar och beräkningsarbeten. För rätt person kommer det även finnas möjlighet till projektledning. 

Vem är du?

Kreativitet är ledordet i denna roll och inget uppdrag är det andra likt. Du trivs bäst när du får sätta dig in i komplexa uppgifter och lösa problem. Du har förmågan att se kopplingen mellan teori och praktik. 

Du har en teknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola och ett brinnande teknikintresse. Du befinner dig i början av karriären med lite eller ingen yrkeserfarenhet. Du är flexibel, social, prestigelös och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål.Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har B-körkort. 

Praktisk erfarenhet av mekaniskt arbete är meriterande. 

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Skicka ditt CV samt personliga brev tillansokan.sundsvall@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna. 

All form av rekryteringshjälp undanbedes! 

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du
har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

André Nilsson

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.