El- och automationsingenjör – Sundsvall, Borlänge, Västerås

Vattenkraft i Liberia, träindustri i Hälsingland eller stålverk i Dalarna? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler elkonstruktörer och automationsingenjörer på samtliga kontor. Vi behöver dig för att kunna fortsätta erbjuda den bästa lösningen för var och en av våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som elkonstruktör/automationsingenjör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik samtidigt som du får chansen att driva projekt i samarbete med kollegor, kunder. 

Dina arbetsuppgifter är varierande och kan bestå av allt ifrån idrifttagning, PLC-programmering, elkonstruktion, förstudier, konceptutveckling eller ombyggnationer och totalåtaganden av varierande storlekar. Projekten driver du under eget ansvar ute hos kund eller från vårt kontor. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och vi gör alltid vårt bästa för att matcha rätt uppdrag med rätt person.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har bred kompetens inom automation, elkonstruktion eller robotprogrammering och uppbyggnad av robotceller. Du har erfarenhet av att jobba med PLC-programmering, HMI eller CAD. 

Som person är du driven och strukturerad och känner dig bekväm med att ta en ledande roll i de projekt och uppdrag du jobbar med. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och nyfiken på att lära dig nya saker. 

Du som söker bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.  Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom industrin i din region. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. 

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt.

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med “el- och automationsingenjör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.sundsvall@ele.se, ansokan.borlange@ele.se, ansokan.vasteras@ele.se .

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna. 

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Kontaktpersoner

Välkommen att kontakta oss om du
har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

Mauricio Espinosa

Anna Wahlberg

André Nilsson

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.