Automationsingenjör – Borlänge

Brinner du för teknisk utveckling och vill ha ett kreativt arbete där du skapar framtidens teknik? Då är ELE rätt för dig. Vi växer och behöver flera automationsingenjörer för att fortsätta erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som automationsingenjör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik samtidigt som du får chansen att driva projekt i samarbete med kollegor och kunder. Dina arbetsuppgifter är varierande och kan bestå av allt ifrån idrifttagning, PLC-programmering, elkonstruktion, förstudier, konceptutveckling eller ombyggnationer och totalåtaganden av varierande storlekar. Projekten driver du under eget ansvar ute hos kund eller från vårt kontor. Vi matchar rätt uppdrag med rätt person. Du kommer även att arbeta med framtagning av tekniska el underlag så som enlinjeschema, förbindningsschema och kretsscheman.

I din roll kommer du att skapa samspelet mellan den elektriska funktionen och mekaniken. Du får möjlighet att ta mycket eget ansvar och får självständigt driva ditt arbete framåt i samarbete med andra. Din utveckling är central och vi ser till att uppdragen passar just dig och din utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har bred kompetens inom automation, elkonstruktion eller robotprogrammering och uppbyggnad av robotceller. Du har erfarenhet av att jobba med PLC-programmering, HMI eller CAD.

Som person är du driven och strukturerad och känner dig bekväm med att ta en ledande roll i de projekt och uppdrag du jobbar med. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och nyfiken på att lära dig nya saker.

Du som söker bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket. Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom industrin i din region. Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt.

Något av det vi erbjuder dig:

  • Marknadsmässig lön
  • Kollektivavtal och pensionsavsättning
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdbidrag
  • Företagshälsovård
  • Flexibel arbetstid
  • Profilkläder
  • Sommarfest
  • AW aktiviteter

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”automation” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.borlange@ele.se

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du
har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

Anna Wahlberg

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.