El- och automationsingenjör

Offshoreanläggning i Nordsjön, vattenkraft i Liberia eller stålverk i Dalarna? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Nu behöver vi bli fler el- och automationsingenjörer på samtliga kontor.

Vi söker

Vi söker dig som har kompetens inom elkonstruktion, CAD (exempelvis Elprocad) och/eller PLC-programmering (exempelvis Siemens, Mitsubishi eller ABB). Som person är du flexibel, noggrann och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta, är ansvarstagande och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Som ingenjör hos oss får du många gånger totalansvaret för el- och automationsprojektering, hela vägen från förstudie till idrifttagning. Du deltar i processen för att ta reda på vad kunden behöver och därefter följer en konceptutveckling och en offertprocess. Efter order fortsätter projekten med vidare konceptutveckling, riskanalys, detaljkonstruktion, dokumentation, programmering, beräkning, avstämning, tillverkning, kontakt med leverantörer och slutligen leverans samt installation hos kunden.

Du kommer att jobba i nära samarbete med kunder, projektledare och ingenjörer inom andra discipliner. Hos oss arbetar du under eget ansvar och med varierande arbetsuppgifter. Arbetet består av såväl mindre projekt och konstruktioner som större. Vi försöker alltid att anpassa våra tjänster och uppdrag efter den anställdas intressen och kompetenser.

Det här är ELE

ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden. Vi har resurser och flexibilitet för leveranser med korta ledtider.

Vi genomför våra uppdrag med målet att hitta den bästa lösningen till våra kunder och söker alltid efter nya och unika lösningar. På ELE har vi har en öppen atmosfär med högt i tak där vi gärna jobbar tillsammans och över gränserna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans och med stöd av kollegor.

Förmåner

Vi har kollektivavtal (Almega – teknik och design) vilket gör att du arbetar under trygga förhållanden. Flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån och varierande arbetsuppgifter är för oss självklarheter. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, profilkläder och en hel del andra generösa arbetsvillkor.

Nyckelord

Automationsingenjör, elkonstruktör, PLC-programmering, industriell kommunikation, styrsystem, CAD, idrifttagning.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till peter.andersson@ele.se om du är intresserad av tjänsten i Västerås. Skicka ditt CV och personliga brev till marcus.torsgarden@ele.se om du är intresserad av tjänsten i Borlänge. Skicka ditt CV och personliga brev till beatrice.heinas@ele.se om du är intresserad av tjänsten i Sundsvall. Märk din ansökan med ’’El- och automationsingenjör’’.

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina person¬uppgifter enligt de nya GDPR reglerna.

Frågor?

Beatrice Heinås

Beatrice Heinås
Chef industri
073-665 10 46
beatrice.heinas@ele.se