TEKNIKINFORMATÖR, VÄSTERÅS

Manualer för hela maskinlinjer eller säkerhetsbladutveckla system samt hantera dokumentation i små och stora internationella projekt.Vi växer och behöver bli fler teknikinformatörerNu söker vi dig för att kunna fortsätta erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. 

Är du en erfaren teknikinformatör som gillar utmaningar?
Har du ett genuint intresse för dokumentation och en stark språkkänsla?
Har du förmågan att lätt och förståeligt förklara avancerad teknik i skrift?
Kan du hantera dokumentationsflöden i stora leveransprojekt?
Då kan du vara den vi söker!

Teknikinformatör på ELE
Som teknikinformatör på ELE kommer du bland annat att arbeta med framtagning av teknisk dokumentation för ett brett spektrum av produkter. Våra marknadsledande kunder är spridda över olika branscher och deras produkter finns i många hem och industrier. Vi arbetar i nationella, såväl som internationella projekt. Detta ger dig ständig utveckling och möjlighet till nya utmaningar. Du kan ha ett större åtagande mot en kund eller driva flera uppdrag parallellt mot ett antal kunder. Oavsett åtagande är du alltid din egen projektledare med mycket frihet under eget ansvar! ELE:s interna helhetsåttagande som innefattar konstruktion, tillverkning och idrifttagning har stort fokus på säkerhet. Du kommer tillsammans med ingenjörskollegor, ta fram riskanalyser, dokumentation för CE-märkning och bruksanvisningar enligt gällande direktiv, standarder och lagkrav. Förutom att producera texter och illustrationerna kommer du få möjligheten att även inneha rollen som dokumentationskoordinator som ansvarar för administration av dokumentationsflöden i stora leveransprojekt, både på entreprenör- och beställarsidan. Du kommer bli en del av ett härligt gäng med gedigen kompetens och fin sammanhållning där stor flexibilitet råder. VI på ELE anser att det är av största vikt att du skall ha bra balans mellan arbete och fritid.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som har ett genuint intresse för teknik, är nyfiken, vill lära dig nya saker och har förmåga att med texter och illustrationer förklara teknik på ett lättförståeligt sätt. Självklart uttrycker du dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska och har du en väl utvecklad språkkänsla. Du har intresse för, och en bred kunskap om, de gällande direktiven i branschen. Som person är du noggrann och strukturerad samt har en ansvarskännande inställning med stor kvalitetmedvetenhet. Du är en driven och utåtriktad person som är bra på att samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Din personlighet väger tungt i urvalsprocessen då det är av stor vikt att du passar in i ELE:s och våra kundens team.
Du som söker tjänsten som teknikinformatör bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller mångårig erfarenhet inom yrket. Det är starkt meriterande om du även ser att du kan ta uppdrag som inom dokumentationskoordinering, hantering av dokumentationsflödet i större leveransprojekt. Där det även kan bli aktuellt att skriva instruktioner för projekten.

Om ELE 
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.  På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Teknikinformatör Västerås” och skicka CV samt personligt brev till ansokan.vasteras@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR.

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Sari:

Sari Mäkelä
Chef Västerås
073-518 05 99

Scroll to Top