LEDIG TJÄNST: TEKNIKINFORMATÖR, VÄSTERÅS

Är du en erfaren teknikinformatör som gillar utmaningar?
Har du ett genuint intresse för dokumentation och en stark språkkänsla?
Har du förmågan att lätt och förståeligt förklara avancerad teknik i skrift?
Kan du hantera dokumentationsflöden i stora leveransprojekt?
Då kan du vara den vi söker!

Teknikinformatör på ELE
Som teknikinformatör på ELE kommer du bland annat att arbeta med framtagning av teknisk dokumentation för ett brett spektrum av produkter. Våra marknadsledande kunder är spridda över olika branscher och deras produkter finns i många hem och industrier. Vi arbetar i nationella, såväl som internationella projekt. Detta ger dig ständig utveckling och möjlighet till nya utmaningar. Du kan ha ett större åtagande mot en kund eller driva flera uppdrag parallellt mot ett antal kunder. Oavsett åtagande är du alltid din egen projektledare med mycket frihet under eget ansvar! ELE:s interna helhetsåttagande som innefattar konstruktion, tillverkning och idrifttagning har stort fokus på säkerhet. Du kommer tillsammans med ingenjörskollegor, ta fram riskanalyser, dokumentation för CE-märkning och bruksanvisningar enligt gällande direktiv, standarder och lagkrav. Förutom att producera texter och illustrationerna kommer du få möjligheten att även inneha rollen som dokumentationskoordinator som ansvarar för administration av dokumentationsflöden i stora leveransprojekt, både på entreprenör- och beställarsidan. Du kommer bli en del av ett härligt gäng med gedigen kompetens och fin sammanhållning där stor flexibilitet råder. VI på ELE anser att det är av största vikt att du skall ha bra balans mellan arbete och fritid.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som har ett genuint intresse för teknik, är nyfiken, vill lära dig nya saker och har förmåga att med texter och illustrationer förklara teknik på ett lättförståeligt sätt. Självklart uttrycker du dig exemplariskt genom tal och skrift både på svenska och engelska och dessutom har du en väl utvecklad språkkänsla. Du har intresse för, och en bred kunskap om, de gällande direktiven i branschen. Som person är du noggrann och strukturerad samt har en ansvarskännande inställning med stor kvalitetmedvetenhet. Du är en driven och utåtriktad person som är bra på att samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Din personlighet väger tungt i urvalsprocessen då det är av stor vikt att du passar in i ELE:s och våra kundens team.
Du som söker tjänsten som teknikinformatör bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller mångårig erfarenhet inom yrket. Det är starkt meriterande om du även ser att du kan ta uppdrag som inom dokumentationskoordinering, hantering av dokumentationsflödet i större leveransprojekt. Där det även kan bli aktuellt att skriva instruktioner för projekten.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Teknikinformatör Västerås” och skicka CV samt personligt brev till camilla.razpotnik-blanksvard@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR förordningen. All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Det här är ELE
ELE Engineering AB är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. Med hjälp av systerbolaget ELE Manufacturing AB har vi även möjlighet att producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar. På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och ser till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt. Vi tar ansvar för helheten och hjälper till med allt från idé till en nyckelfärdig utrustning. ELE är med andra ord företaget med all kompetens samlad under samma tak!

Nyckelord
Teknikinformatör, technical writer, teknisk skribent, dokumentationskoordinering, illustratör, dokumentation, glädje & energi, Kollektivavtal, frihet under ansvar, flexibilitet, påverkan, friskvårdsbidrag, din insats gör skillnad, profilkläder, gemenskap, semesterersättning, tjänstegrupplivförsäkring

Kontaktperson
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Razpotnik-Blanksvärd, enhetschef Teknikinformation. camilla.razpotnik-blanksvard@ele.se 070-248 07 62

Chef i Västerås - ELE Engineering

Camilla Razpotnik-Blanksvärd
Chef i Västerås
camilla.razpotnik-blanksvard@ele.se
070-248 07 62

Scroll to Top