Ledig tjänst: Konstruktör/konstruktionsledare , borlänge

ELE Borlänge ledig tjänst konstruktionsledare

Bli en del av vårt team av ingenjörer som senior mekanikkonstruktör i Borlänge där du kan ta rollen som konstruktör/konstruktionsledare i stora och små projekt hos kunden eller på vårt kontor. 

Arbetsbeskrivning 
I rollen som konstruktör/konstruktionsledare får du möjlighet att kombinera ditt teknikintresse med att leda och driva projekt i samarbete med våra kunder. Dina arbetsuppgifter varierar och kan bestå av konstruktion, riskhantering, beräkning, ekonomi, dokumentation, automation mm. Uppdragen varierar inom både teknikområden och omfattning. 

helhetsåtaganden vill vi att du är den sammanhållande konstruktionsledaren som tillsammans med kunden, ELE:s samlade ingenjörskompetens och ELE:s verkstad driver projektet. Projekten innefattar ofta konstruktion, tillverkning och installation av specialmaskiner, fixturer, riggar och verktyg till stål-, trä-och verkstadsindustri. Du ansvarar för projekt allt från offertskede till komplett leverans vilket kan innebära konceptutveckling, offert, riskbedömning, detaljkonstruktion, avstämningar med kund, kontakter med leverantörer, CE-märkning och slutligen leverans och installation hos kund.  

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som konstruktör/konstruktionsledare. Du är flexibel, social och framförallt tar du egna initiativ och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål. Du ska kunna arbeta strukturerat och organiserat samt har ett driv att utvecklas och söka ny kunskap. 

Det är självklart för dig att vara en lagspelare som delar med dig av din kompetens och har kunden i fokus. 

Du som söker bör vara ingenjör i maskinteknik eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket. Du bör ha goda kunskaper i något av de vanligaste 3D CAD verktygen och deras PDM system samt materialval och tillverkningsmetodik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialmaskiner och förutsätter då även kännedom om maskindirektivet. Även kunskap inom FEM, hydraulik och pneumatik är meriterande.   

Som person är du driven och prestigelös. Du har en ansvarskännande inställning och är bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift, både i svenska och engelska. 

Vi erbjuder 
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Du kommer också att samarbeta nära våra kunder. 

Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se. 

Ansökan  
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ” konstruktör/konstruktionsledare” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.borlange@ele.se. 

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna. 

All form av rekryteringshjälp undanbedes! 

ELE Engineering- Chef i Borlänge

Anna Wahlberg
Chef Borlänge
073-044 01 40
anna.wahlberg@ele.se

 

 

Scroll to Top