Lägg till din rubriktext här

Ledig tjänst:
Erfaren projektör/konstruktionsledare inom säkerhet

Vill du bli en del av ELE och jobba hos oss som projektör/konstruktionsledare inom säkerhet? Har du erfarenhet av olika säkerhetssystem, då kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning
Hos oss kommer du att arbeta med olika typer av säkerhetssystem förekommande i branschen.  Uppdragen omfattar bl.a. inbrottslarm, passersystem, CCTV, brandlarm och datanät inom offentliga byggnader, fastigheter och stationsanläggningar. Du kommer ta fram underlag för förstudie, granskningshandling, förfrågningsunderlag samt bygg- och relationshandlingar. Projekten är säkerhetsklassade. Arbetet i uppdragen sker normalt i olika projektteam av varierande storlek.

Kvalifikationer
Vi söker dig med mångårig erfarenhet inom säkerhetssystem och som vill fortsätt utvecklas och även förmedla sina kunskaper till juniora kollegor. Som person är du trygg i dig själv, resultatorienterad och har viljan att utvecklas. ELE ser även att du är driven och ansvarstagande, då du får eget ansvar för ditt område. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både i svenska och engelska eftersom du även kommer att delta på bygg- och projekteringsmöten. Du har jobbat med några av följande system såsom Sentrion, SPC, PACOM, RCO, ARX, Galaxy, Lenel eller SSM. Det är även meriterande om du är certifierad inom något av områdena brand, inbrott eller CCTV.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar och där du har möjlighet att påverka ELE och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder en anställning med kollektivavtal och där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt!
Läs mer om oss på www.ele.se.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Projektör Säkerhet” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokanvasteras@ele.se. Har du några funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sari Mäkelä 073-518 05 99 eller blivande kollega Tommy Nygårds 073-970 17 09 När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Scroll to Top