Mekanikkonstruktör

Projektledare som reser jorden runt eller konstruktör hos den lokala verkstaden? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Nu söker vi dig som kan ta en nyckelroll i projekt hemma på vårt kontor och hos våra kunder. Vi behöver bli fler mekanikkonstruktörer på samtliga kontor.

Vi söker
Vi söker dig som är flexibel, noggrann och resultatorienterad. Du måste också kunna ta egna initiativ, uttrycka dig väl i tal och skrift samt tycka om att jobba tillsammans med andra. Vi erbjuder uppdrag med varierande arbetsuppgifter och olika inriktningar på samtliga nivåer, både på plats hos kunder och i hemmaprojekt. Du jobbar under eget ansvar och blir därmed din egen projektledare. Låter det här intressant? Sök tjänsten hos oss idag!


Så här jobbar vi
ELE jobbar både med projekt hemma på kontoret och ute hos kunder. Hemmaprojekten handlar främst om totalåtaganden där vi levererar kompletta maskiner, fixturer, riggar och verktyg till verkstadsindustrin och processindustrin samt anläggningsprojekt och produktutveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som ingenjör hos oss får du delta i projekt från ax till limpa i tätt samarbete med kollegor inom såväl mekanik som andra discipliner, kunder och leverantörer. Många gånger får du vara med redan från offertarbetet där det ingår att besöka kunden, ta reda på vad den behöver, jobba med kunder och leverantörer för att ta fram koncept och priser som är anpassade efter det specifika uppdraget. Det här är en dynamisk och kreativ process där alla kan bidra oavsett kunskapsnivå.

Efter ordern fortsätter projektet med konceptutveckling, detaljkonstruktion, riskanalys, dokumentation och beräkning. Du har kontinuerliga avstämningar med kunder och leverantörer under hela processen. Projektet avslutas sedan med tillverkning och slutligen leverans samt installation hos kunden där du många gånger även deltar som montageledare.

Det här är ELE
ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden. ELE har resurser och flexibilitet för leveranser med korta ledtider.

Vi genomför våra uppdrag med målet att hitta den bästa lösningen till våra kunder och söker alltid efter nya och unika lösningar. På ELE har vi har en öppen atmosfär med högt i tak där vi gärna jobbar tillsammans och över gränserna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans och med stöd av kollegor. Läs mer om oss på www.ele.se.

Nyckelord
Mekanikkonstruktör, maskinkonstruktör, konstruktionsledare, ingenjör, produktutvecklare, projektledare, konstruktör.

Förmåner
Vi har kollektivavtal (Almega – teknik och design) vilket gör att du arbetar under trygga förhållanden. Flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån och varierande arbetsuppgifter är för oss självklarheter. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, profilkläder och en hel del andra generösa arbetsvillkor.

Placeringsort
Västerås, Borlänge eller Sundsvall.

Ansökan
Skicka ditt CV och personliga brev till peter.andersson@ele.se om du är intresserad av tjänsten i Västerås. Skicka ditt CV och personliga brev till marcus.torsgarden@ele.se om du är intresserad av tjänsten i Borlänge. Skicka ditt CV och personliga brev till beatrice.heinas@ele.se om du är intresserad av tjänsten i Sundsvall. Märk din ansökan med ’’Mekanikkonstruktör’’.

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt de nya GDPR reglerna.

Frågor
Har du frågor är du välkommen att kontakta Beatrice Heinås.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Beatrice Heinås
Chef Industri
073-665 10 46
beatrice.heinas@ele.se