Ledig tjänst: Mekanikkonstruktör, Västerås

Har du något års erfarenhet som mekanikkonstruktör och känner dig redo för nästa steg? Gillar du teknik och utmanande projekt? Vi erbjuder nu en möjlighet att bli en teammedlem hos oss på ELE.

Arbetsbeskrivning
Som mekanikkonstruktör hos oss kommer du att jobba med uppdrag åt våra kunder såväl på vårt kontor som på plats hos våra kunder. Uppdragen kan vara allt ifrån löpande konstruktionsjobb till förstudier, konceptutveckling och totalåtaganden av varierande storlek. Din roll i projekten kan innefatta allt ifrån konstruktör till konstruktionsledare eller projektledare.

Våra kunder finns spridda över landet och inom ett flertal olika branscher, vilket ständigt ger oss möjligheter till nya spännande utmaningar.

Kvalifikationer
Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har goda kunskaper i något av de vanligaste 3D CAD verktygen samt kunskaper i ritningsframtagning samt material och tillverkningsmetodik. I grunden har du ett teknikintresse och några års erfarenhet från produktutveckling och konstruktion. Du trivs att arbeta i nära samarbete med kunden och är lyhörd för kundens vision. Du ska kunna arbeta strukturerat och organiserat samt har ett driv att utvecklas och söka ny kunskap.

Som person är du driven och prestigelös. Du har en ansvarskännande inställning och är bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift, både i svenska och engelska.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar och där du har möjlighet att påverka ELE och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder en anställning med kollektivavtal och där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt!
Läs mer om oss på www.ele.se.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Mekanikkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokanvasteras@ele.se. Har du några funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mauricio Espinosa, 070-190 78 01. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Scroll to Top