Ledig tjänst: Elkraftingenjör inom konstruktion

ELE söker nu en elkraftingenjör med några års arbetserfarenhet och känner sig redo att ta nästa steg i karriären. Nu finns möjligheten att jobba i spännande uppdrag på ELE!

Arbetsbeskrivning
Som konstruktör inom elkraft hos oss på ELE får du möjlighet att arbeta med allt ifrån utredningar och beräkningar till att vara konstruktionsansvarig för ett komplett anläggningsprojekt från start till slut. Du kommer bli en del av ett härligt gäng där arbetsuppgifterna varierar och du jobbar under eget ansvar. Våra kunder är spridda över olika branscher vilket ständigt ger dig möjlighet till nya utmaningar. Du kommer jobba med varierande typer av projekt där din roll kan vara allt ifrån konstruktionsledare till att jobba med detaljkonstruktion där vi levererar värdeskapande lösningar för våra kunder.

Kvalifikationer
Du är ingenjör på högskolenivå eller motsvarande och har något års erfarenhet inom elkraftbranschen. Du har kunskap och erfarenhet av anläggnings- och systemkonstruktion och är van att arbeta med att rita/ta fram enlinjescheman, reläblockscheman, layouter, kabeltabeller etc. och du har även genomfört olika typer av beräkningar inom elkraft. Förståelse för och erfarenhet från att ha jobbat med olika lagkrav, standarder och kundkrav är något du har. I din roll kommer du även att delta som tekniskt stöd i anbud och projekt. Som person är du strukturerad och har en ansvarskännande inställning. Du är driven och utåtriktad, bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift i både svenska och engelska.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar och där du har möjlighet att påverka ELE och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder en anställning med kollektivavtal och där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt!
Läs mer om oss på www.ele.se.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Elkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokanvasteras@ele.se. Har du några funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mauricio Espinosa, 070-190 78 01 När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Scroll to Top