Elkraftingenjör- Transmission, Distribution eller industri sökes!

Vill du vara med och säkerställa att Sverige har belysning i den mörka vintern, industrin kan producera och elbilarna går att ladda? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler elkonstruktörer. Är du en elkonstruktör som har erfarenhet av att arbeta inom transmission, distribution och/ eller industri? Sök till oss! Vi behöver dig för att kunna fortsätta erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. 

Arbetsbeskrivning 
Vi söker en elkraftsingenjör med minst 3 – 5 års erfarenhet av detaljkonstruktion inom låg, mellan och högspänningsområdet. Du har konstruerat i något av marknadens konstruktionsverktyg för framtagning av bland annat underlag för tillverkning, idrifttagning och till slutkund.  Har du även erfarenhet av till exempel elektriskt montage, provning, eller kanske har en allmän behörighet, ses det som meriterande. I förstahand kommer du att utföra konsultuppdrag på plats hos kund eller på ELE’s hemmakontor i Västerås, från mindre avgränsade arbetspaket till större leveransprojekt.  Våra kunder är spridda över olika branscher vilket ständigt ger dig möjlighet till nya utmaningar.  

Vem är du?  
Vi söker dig som vill och vågar ta sig an nya utmaningar samt dela med sig av sin kunskap till juniora medarbetare. Som person är du strukturerad och har en ansvarskännande inställning. Du är driven och utåtriktad, bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. 

Vi erbjuder   
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Du kommer också att arbeta nära våra kunder.  Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på ele.se. 

Om ELE 
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden. 
Tillsammans med vårt systerbolag ELE Manufacturing kan vi producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar.  
På ELE arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder. 

Ansökan 
Märk din ansökan med ”Elkraftsingenjör Transmission, Distribution, Industri” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.vasteras@ele.se.  Vid ansökan godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.  

All form av rekryteringshjälp undanbedes. 

Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Mauricio:

Mauricio Espinosa
Chef Västerås
070-19 07 801

Scroll to Top