El- och telekonstruktör

Är du en initiativrik elkonstruktör i början av din karriär? Har du ett intresse för el- och säkerhetssystem? Då kan du vara rätt person för oss!

Som elkonstruktör hos ELE får du möjlighet att utvecklas och ta nästa steg i din karriär. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar under eget ansvar, samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng.

Om tjänsten
ELE:s fastighetsavdelning består i dagsläget av 15 personer som alla jobbar med konstruktion av de el- och säkerhetssystem som ingår i en modern fastighet t.ex. kraft, belysning, brandlarm, inbrottslarm, passersystem och datanät. I din roll kommer du att skapa ritningar över dessa system med hjälp av exempelvis AutoCAD, Revit, MagiCad, Blue Beam och andra moderna verktyg.

Du arbetar nära kollegorna på din avdelning och med stöd av din mentor får du hjälp med att sätta upp mål och möjlighet att utvecklas i den riktning som passar dig. Vi ser gärna att du kommer med egna idéer och tycker om att driva dina egna projekt. Du är trygg i dig själv, ansvarsfull och resultatorienterad.

Dina arbetsuppgifter
Som elkonstruktör hos oss kommer du att:

  • Konstruera och projektera en elanläggning utifrån de lagar, regler, standarder och säkerhetskrav som föreligger på området, inom angiven tidsram.
  • Planera, utföra och ta ansvar för elkonstruktion i projekt.
  • Upprätta handlingar och ritningar i CAD-system.
  • Bistå uppdragsledare med konstruktion i projekt.
  • Ta del av nyheter och metoder för att utveckla ditt arbetssätt inom CAD-konstruktion.

Krav
– Erfarenhet inom el.
– Kunskap och ett brinnande intresse för data/IT.
– Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
– Erfarenhet från arbete i CAD-program är meriterande.

Om oss
ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden. ELE har resurser och flexibilitet för leveranser med korta ledtider.

Vi genomför våra uppdrag med målet att hitta den bästa lösningen till våra kunder och söker alltid efter nya och unika lösningar. På ELE har vi har en öppen atmosfär med högt i tak där vi gärna jobbar tillsammans och över gränserna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans och med stöd av kollegor. Läs mer om oss på www.ele.se.

Förmåner
Vi har kollektivavtal (Almega – teknik och design) vilket gör att du arbetar under trygga förhållanden. Flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån och varierande arbetsuppgifter är för oss självklarheter. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, profilkläder och en hel del andra generösa arbetsvillkor.

Placeringsort
Västerås

Ansökan
Skicka ditt CV och personliga brev till henrik.hedberg@ele.se märk din ansökan med ’’El- och telekonstruktör’’.

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt de nya GDPR reglerna.

Henrik Hedberg
Chef Industri
073-518 05 92
henrik.hedberg@ele.se