Driven mekanikkonstruktör SÖKES! Sundsvall, Borlänge, västerås

Tåg i Sao Paulo, robotindustri i Mälardalen eller produktionsutrustning i Medelpad? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler mekanikkonstruktörer på samtliga kontor.  Vi behöver dig för att kunna fortsätta erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. 

Arbetsbeskrivning   
Som mekanikkonstruktör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt teknikintresse med att driva projekt i samarbete med kollegor, kunder och vår verkstad i Edsbyn. Uppdrag och projekt utförs såväl på plats hos kunderna som leveransprojekt och helhetsåtaganden från våra kontor.  Arbetsuppgifter, projekt och uppdrag anpassas efter din profil och varierar både i omfattning och teknikområde. Totalåtaganden drivs i nära samarbete med kund, ELE:s samlade ingenjörskompetens och vår verkstad. Våra leveransprojekt innefattar ofta konceptutveckling, offert, konstruktion, CE-märkning, tillverkning och installation av specialmaskiner, fixturer, riggar och verktyg till stål-, trä-och verkstadsindustri. Du är vanligtvis inblandad i ett projekt från offertskede till komplett leverans och installation hos kund.  

Kvalifikationer     
Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekanik- eller maskinkonstruktör. Du är flexibel, social och prestigelös och framför allt tar du egna initiativ och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål. Du ska kunna arbeta strukturerat och organiserat samt har ett driv att utvecklas och söka ny kunskap. Det är självklart för dig att vara en lagspelare som delar med dig av din kompetens och har kunden i fokus.  
Du som söker bör vara ingenjör i maskinteknik eller motsvarande samt ha några års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialmaskiner och maskindirektivet. Även kunskap inom FEM, automation, hydraulik och/eller pneumatik är meriterande.  Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.   

Vi erbjuder   
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Du kommer också att arbeta nära våra kunder.  Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se.   

Om ELE 
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.  På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Ansökan   
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”mekanikkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.sundsvall@ele.se,  ansokan.borlange@ele.se ansokan.vasteras@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.   

All form av rekryteringshjälp undanbedes!  

 

Kontaktpersoner:
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta oss:

ELE Engineering - Sundsvall Chef

Beatrice Heinås
Chef Sundsvall
073-665 10 46

ELE Engineering- Chef i Borlänge

Anna Wahlberg
Chef Borlänge
073-044 01 40

Mauricio Espinosa
Chef Västerås
070-19 07 801

Scroll to Top