Möt Stefan, han jobbar som Lead Engineer!

Efter 15 år i Falun flyttade han till Sundsvall med frun och deras söner sommaren 2017. Med sig tog de även ELE Engineering och startade upp ett tredje kontor. Idag arbetar Stefan som Lead Engineer mot företaget där han tidigare varit anställd i 12 år innan han började på ELE.

Kort om dig och vad du sysslar med just nu på arbetet:
Just nu jobbar jag till största delen som Lead Engineer på företaget där jag varit anställd i 12 år under tiden vi bodde i Falun. Jag är även mer eller mindre inblandad i de flesta projekten som drivs på kontoret i Sundsvall. I och med att kontoret i Edsbyn startades supportar jag även i deras projekt. Ett besök är också inbokat på ett pappersbruk vilket jag ser fram emot med spänning.

Hur länge har du varit på ELE?
Sedan november 2016.

Vad tycker du är roligast med ditt arbete?
Variationen på uppdragen. Vi kan göra allt ifrån layoutritningar till lokaler, konstruktion av diverse maskiner och detaljer (utsugshuv till stålverk, tågkoppel, etc.) till ombyggnationer av befintlig utrustning (vedklyv, press, etc).

Vilka är de största utmaningarna?
Att få tiden att räcka till…

Vad gör du när du inte är på jobbet?
Umgås med mina barn. Mycket tid går åt till att följa barnen på deras aktiviteter, vilket till största delen är ishockey. Jag har även tagit på mig uppdraget som fystränare för 11-åringens hockeylag.

Berätta om ditt mest spännande uppdrag på ELE?
Första uppdraget vi fick till Sundsvalls-kontoret vilket var en höj-och sänkbar rullbock. Spännande dels för utmaningen i projektet i sig och dels för att det var det första uppdraget vi fick.