Jobbångest efter semestern?

Vädret har slagit om från värme till kyla och det märks tydligt att hösten är på ingång. De flesta har återvänt till sina arbetsplatser...

Vädret har slagit om från värme till kyla och det märks tydligt att hösten är på ingång. De flesta har återvänt till sina arbetsplatser och försöker nu komma tillbaka till vardagen och rutinerna. Det finns en del människor som känner ångest över att återgå till arbetet och som inte längre trivs hos sin arbetsgivare. Det kan vara att du inte längre blir utmanad eller att du inte får jobba med de arbetsuppgifter som du tycker är roligast. Är du en av dem? Då kanske det är dags att prova något nytt. Kan ELE vara höstens utmaning?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Vi har en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet.

Med kollektivavtalet Almega – teknik och design arbetar du under trygga förhållanden. Vi har flexibel arbetstid, ger dig möjlighet att arbeta hemifrån och erbjuder varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, profilkläder och en hel del andra generösa arbetsvillkor.

Vi får ständigt in nya projekt som varierar i både storlek och kompetensbehov. Det gör att vi alltid är på jakt efter nya kollegor! Tror du att du skulle trivas hos oss? Skicka in din ansökan redan idag: info@ele.se