Höstens lyft – Nytt presentationsmaterial

Nu har vi kommit igång med höstens strategiska arbete.  

Vi på ELE är vana vid att åka ut till våra kunder för att presentera våra problemlösande konsulter och berätta mer om våra unika lösningar inom projektering.
Det senaste halva året med Covid-19 har naturligtvis inneburit betydlig färre personliga möten än i vanligt fall. Här har vår kompetens inom digitala verktyg kommit till användning. Vi är vana vid att anpassa våra möten och har ofta Teams-möte både internt och externt.

När förutsättningarna förändras gäller det att vara anpassningsbar och hänga med i utvecklingen. Därför har vi även valt att satsa mera på ha skarpare presentationsmaterial. Vi vill kunna presentera ELE:s samtliga verksamheter och visa alla ben vi står på, på ett mer tydligt och konkret sätt.

I förra veckan drog vi internt igång med vårt varumärkesarbete och nu är vi i processen att skapa nytt presentationsmaterial, både analogt och digitalt. Under hösten kommer du att ha möjligheten att bekanta dig djupare med vår kompetens, några av våra uppdrag och våra olika verksamhetsområden.

Scroll to Top