Fastighet

Ny teknik, nya innovationer och kundkrav fortsätter att förändra branschen och standarden i våra fastigheter. I dag innehåller våra fastigheter avancerade tekniska system som ska samverka för att allt ska fungera.

 

ELE:s verksamhet startade som ett renodlat elkonsultföretag. Genom åren har vi expanderat och utvecklats och vi ligger nu i branschens framkant med nytänkande och effektiva arbetssätt. Med över trettio års erfarenhet av projektering av elanläggningar i fastigheter, har ELE gedigen kunskap inom området. Våra uppdrag sträcker sig från mindre och avgränsade åtaganden, exempelvis framtagning av beräkningar och orienteringsritningar, till stora projekt där vi tar ett helhetsgrepp med allt från förstudie till entreprenadbesiktning.

 

Hur kan vi hjälpa dig? Tveka inte att kontakta oss!

Systemutveckling

Utvecklingen inom CAD-program och IT har gått framåt med rasande fart, samtidigt som marknaden översvämmas av smarta program och nya arbetssätt. Många av dessa är bra och kompatibla med befintliga programvaror, medan andra kräver helt nya plattformar och arbetssätt. Vilken lösning passar just ert företag?

 

ELE har genom åren arbetat med olika former av IT- och CAD-program, och har kontinuerligt löst behov inom systemutveckling. Vi har idag en väl utvecklad arbetsmetodik och djup kunskap gällande framtagande av skript och annan systemutveckling för effektivast möjliga arbetssätt. Vi vet hur viktigt det är att skapa system som motsvarar kundens behov och förväntningar.

 

Vi kan hjälpa er med allt från systemanpassning av ritprogram, standardisering av arbetsmetodik till att skräddarsy utbildningar.

 

Digital arbetsmetodik

Att arbeta digitalt och därmed inte behöva skriva ut massor med svårhanterliga pappersritningar har länge varit ett mål i
branschen. ELE har både tekniken och kunskapen för att hjälpa våra kunder att nå dit.

 

Idag använder vi oss främst av en digital arbetsmetodik vilket är både säkrare och mer lätthanterligt.
Vi hjälper gärna våra kunder genom hela utvecklingsprocessen och lovar att finnas som stöd vid behov av att släppa det analoga.

Systemutveckling

Idag finns det en mängd utvecklade verktyg och funktioner, bland annat avancerade CAD-system. Tyvärr är det inte alla som känner till alla smarta och användbara funktioner och går därför miste om en stor del av verktygen.

 

ELE har hjälpt många företag att hitta rätt program och verktyg efter deras behov och arbetssätt.  Vi har koll på den senaste systemutvecklingen och är bra på att hitta de mest effektiva arbetssätten. Låt oss hjälpa dig och ditt företag bli mer arbetseffektiva.

Sari Mäkelä

Chef Västerås

073-518 05 99

sari.makela@ele.se

Anna Wahlberg

Chef Borlänge

073-044 01 40

anna.wahlberg@ele.se

Beatrice Heinås

Chef Sundsvall

073-665 10 46

beatrice.heinas@ele.se

Scroll to Top