Nytänkande ingenjörskraft
Lite bättre | Lite roligare
Lediga jobb
Vill du vara med och påverka framtiden?
Sök jobb hos oss idag!
Läs mer
Vi hjälper dig med

Vi har erfarenhet av samtliga spänningsnivåer och arbetar med transmission, distribution och kraftgenerering inom värme-, vatten-, vind- och kärnkraft. Vi erbjuder projektledning, beräkning, detalj- anläggningskonstruktion samt dokumentation av hela eller delar av projekt.

ELE:s verksamhet startade som ett renodlat elkonsultföretag. Genom åren har vi expanderat och utvecklats och vi ligger nu i framkant av branschen, med nytänkande och effektiva arbetssätt. Med över trettio års erfarenhet av projektering av elanläggningar i fastigheter.

ELE är verksamma inom ett stort antal industribranscher. Vi tar ansvar för helheten, i den omfattning som kunden önskar. Med kompetenser inom mekanik, hydraulik, beräkning, el och automation hjälper vi till med utveckling av produkter, utrustning och anläggningar.

Idag är teknik mer komplext än någonsin. ELE erbjuder tjänster under hela framtagningskedjan. Vi analyserar risker, kvalitetssäkrar och utvecklar processer. Vi leder dokumentationsprojekt, utför utbildningar, digitaliserar och producerar produktinformation för slutanvändaren.

Som mekanikkonstruktör hos oss kommer du att jobba med våra kunders utvecklingsprojekt, från förstudie till idrifttagning.

Är du redo att utvecklas och ta nästa steg i din karriär? Vill du vara med och utveckla vår fastighetsavdelning?


Nu behöver vi förstärkning av en erfaren Elkonstruktör med säljerfarenhet i Västerås, är du rätt person för oss?

Nu utvecklar vi vår el- och automations-avdelning i Västerås, vill du vara med på resan?

Vi behöver nu förstärka vårt team av mekanikkonstruktörer i Borlänge med en eller flera seniora mekanik/maskin-konstruktörer som kan ta ansvaret som konstruktionsledare i stora och små projekt på vårt kontor.

Är du på jakt efter en nystart? Nya utmaningar och ny arbetsplats? Eller kanske är du ute efter ett mer flexibelt arbete? Då har du kanske hamnat rätt! Vi behöver nu förstärka vårt team av mekanikkonstruktörer i Sundsvall.

Nyheter