En ny chef inom el och mekanikkonstruktion i Västerås

Hej Mauricio – varmt välkommen till oss på ELE! 

Vem är du och vad har du gjort tidigare?  
Mitt namn är Mauricio Espinosa, jag är 34 år gammal ocbor i Västerås med min sambo och våra två barn. Innan jag kom till ELE hade jag rollen som projektledare på Hitachi ABB. 

Vilken är din roll på ELE?  
Jag är enhetschef inom el och mekanikkonstruktion i Västerås. 

Vad har du för bakgrund?  
Jag är utbildad flygingenjör, jobbade på SAAB i 7 år med försvar och civil säkerhet innan jag bytte till Hitachi ABB. På Hitachi ABB fick jag möjligheten att lära mig ny teknik och en helt annan marknadPå Hitachi ABB arbetade jag inom transmission, kontroll och reläsystem vilket har varit väldigt stimulerande då det är ny kunskap jag erhållit utanför min utbildning. 

Vad fick dig att vilja söka till ELE?  
Möjligheten att få prova på en ny roll i ett intressant och mindre företag där jag kan göra skillnad och fortsätta att utvecklas som person och ledare. 

Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig?  
Det är viljan och förmågan att våga utmana både organisation och kund till det bättre. Sedan är det min roll som ledare att se till att ingenjören får förutsättningarna, prioriteringen och verktygen som behövs för att ta steget. 

Vad gör du  fritiden? 
På fritiden gör jag det mesta som jag finner intressant för stunden, det spelar ingen roll om det är praktiskt eller teoretisktJag deltar gärna i någon form av fysisk aktivitet genom gruppträning eller individuell träning då det hjälper mig att ventilera och ladda om. 

Vill du också bli en del av ELE? 
Vi har lediga tjänster i Västerås och i Sundsvall samt diverse olika roller att välja emellan! Vill du vara med och växa och utvecklas med ELE?

Scroll to Top