ELKRAFTSINGENJÖR, VÄSTERÅS

Är du elkraftsingenjör med några års erfarenhet som är redo för nästa steg i din karriär?
Gillar du teknik och utmanande projekt? Vi erbjuder nu möjligheten att bli en teammedlem hos oss på ELE.

Arbetsbeskrivning 
Vi söker dig med några års erfarenhet av kontrollanläggningssystem inom transmission, distribution eller industrin. Du kommer utföra konsultuppdrag på plats hos kund eller på vårt hemmakontor i Västerås, från mindre avgränsade arbetspaket till större leveransprojekt.

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Vem är du?
Du har jobbat med konstruktion av elkraftanläggningar på bas-/detaljnivå i något av marknadens konstruktionsverktyg (Elmaster EPC, E3, Eplan m.fl.), för framtagning av underlag för tillverkningen idrifttagning och slutkund.

Har du erfarenhet av konfigurering av reläskydd, IEC61850, IP-nätverk, fjärrkontroll- och kontrollutrustning med RTU-lösning ser vi det som ett stort plus i kanten. Om du dessutom har erfarenhet av igångkörning är det mycket meriterande.

Eftersom du är projektledare över din leverans, måste du som person vara trygg i dig själv, resultatorienterad och ha ett stort ansvarstagande. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. God kommunikationsförmåga och transparens är ett krav för att lyckas som konsult.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Elkraftsingenjör” och skicka ditt CV samt personliga brev till camilla.razpotnik-blanksvard@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Det här är ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. Med hjälp av vårt nystartade systerbolag ELE Manufacturing har vi nu även möjlighet att producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar. På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och ser till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt. Vi tar ansvar för helheten och hjälper till med allt från idé till en nyckelfärdig utrustning. ELE är med andra ord företaget med all kompetens samlad under samma tak.

Förmåner
Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs-försäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala..

Nyckelord
Elkraftingenjör, kontrollanläggningssystem, reläskydd, igångkörning, Elmaster

Kontaktperson
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Camilla Razpotnik-Blanksvärd.