Erfarna elkonstruktörer till Västerås sökes!

Gillar du att arbeta med spänning? Vill du ha möjligheten att vara med och påverka? Nu söker vi erfarna elkonstruktörer som gillar utmaningar!

Arbetsbeskrivning
Som elkonstruktör hos oss får du möjlighet att arbeta med allt ifrån utredningar och beräkningar till att vara konstruktionsansvarig för ett komplett anläggningsprojekt från start till slut. Du blir en del av ett härligt gäng där arbetsuppgifterna varierar och du jobbar under eget ansvar. Våra kunder är spridda över olika branscher vilket ständigt ger dig möjlighet till nya utmaningar. Du kommer att jobba med varierande typer av projekt där din främsta roll är att vara konstruktionsledare.

Vem är du?
Vi söker dig som vill och vågar ta sig an nya utmaningar samt dela med sig av sin kunskap till juniora medarbetare. Som person är du strukturerad och har en ansvarskännande inställning. Du är driven och utåtriktad, bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift i både svenska och engelska. Du som söker har en teknisk utbildning på gymnasie-, högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom elkraftbranschen.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Elkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till sari.makela@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Det här är ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. Med hjälp av vårt nystartade systerbolag ELE Manufacturing har vi nu även möjlighet att producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar. På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och ser till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt. Vi tar ansvar för helheten och hjälper till med allt från idé till en nyckelfärdig utrustning. ELE är med andra ord företaget med all kompetens samlad under samma tak.

Förmåner
Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs-försäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord
Elkraftingenjör, konstruktör, konsult, senior, elkraft, ingenjör.

Kontaktperson
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Sari Mäkelä.

Sari Mäkelä
073 518 05 99
sari.makela@ele.se