Elkonstruktör till ELE Engineering i Borlänge

Nu söker vi på ELE Engineering i Borlänge en ny kollega med kompetens inom elkonstruktion. Du har nu möjligheten att få jobba med ett härligt gäng industrikonsulter som tillsammans med våra kunder skapar de bästa lösningarna. Vi har högt tryck och behöver stärka upp vårt team med ytterligare en elkonstruktör. 

Dina arbetsuppgifter: 
Som konsult hos oss på ELE kommer du att jobba tillsammans med våra kunder, leverantörer och naturligtvis övriga ELE-kontor i Sverige. Uppdragen genomförs antingen ute hos våra kunder eller på vårt kontor. Vi är ofta med i hela kedjan från förfrågningsunderlag till idrifttagning. Förutom konstruktionsarbete kommer du att jobba med offerter, tekniska utredningar och förstudier. För rätt person kommer det även finnas möjlighet till uppdrags- och projektledning. Du kommer att jobba med produktutveckling, automationslösningar, konstruktion inom el-, styr- och reglerteknik 

Vem är du?  
Vi ser gärna att du har teknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola och ett stort intresse för elkonstruktion. Du har några års erfarenhet som elkonstruktör där du använt ett eller fler av systemen E3, Elprocad, och AutoCAD. Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. Kollegorna beskriver dig som kommunikativ, drivande och strukturerad. Du trivs bäst när du får sätta dig in i komplexa uppgifter och lösa problem där du har förmåga att se kopplingen mellan utveckling och verklighet. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Du har B-körkort.  

Vi erbjuder   
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Du kommer ocksåattarbeta näravåra kunder. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss påwww.ele.se.   

Om ELE 
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.  På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Ansökan   
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”elkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.borlange@ele.se . När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna. 

All form av rekryteringshjälp undanbedes!   

Kontaktpersoner: 
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta oss: 

ELE Engineering- Chef i Borlänge

Anna Wahlberg
Chef Borlänge
073-044 01 40

Scroll to Top