Elkonstruktör/konstruktionsledare, Västerås

Nu söker vi en erfaren Elkonstruktör/konstruktionsledare inom kraftanläggningar till Västerås!

Nu behöver vi förstärkning av en erfaren Elkonstruktör med säljerfarenhet i Västerås, är du rätt person för oss?

Som ingenjör hos oss får du många gånger totalansvaret för elkraftprojekt med ledande ansvar, från start till slut. Du blir en del av ett härligt gäng där arbetsuppgifterna varierar och du arbetar under eget ansvar. Just nu söker vi dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet från industri- och kraftanläggningar, och vill jobba som Elkonstruktör/konstruktionsledare på vårt Västeråskontor.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba med våra kunders elkraftsprojekt, där din roll är att vara konstruktionsledaren som främst leder andra. Vi erbjuder omväxlande projekt då våra kunder är spridda över olika branscher vilket ger dig möjlighet till nya utmaningar! 

Vi söker dig som kan konsten att konstruera, leda projekt och har sysslat med konceptutveckling tidigare. Du kommer att jobba i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor där du får vara vår problemlösare och komma med kostnadseffektiva lösningar. 

Som person är du strukturerad och har en ansvarskännande inställning. Du är driven och utåtriktad, bra på att koordinera samt samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift både i svenska och engelska. 

Vill du ha möjligheten att få vara med och påverka? Eller är du på jakt efter nya utmaningar, eller ett mer flexibelt arbete? Tveka inte på att ansöka om du känner igen dig i beskrivningen ovan och vill ha det lite bättre och lite roligare på din arbetstid!

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Elkonstruktör/konstruktionsledare” och skicka ditt CV samt personliga brev till sari.makela@ele.se.
När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt de nya GDPR-reglerna.

Det här är ELE

ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. ELE har resurser och flexibilitet för leveranser med korta ledtider.

Vi genomför våra uppdrag med målet att hitta den bästa lösningen till våra kunder och söker alltid efter nya och unika lösningar. På ELE har vi har en öppen atmosfär med högt i tak där vi jobbar tillsammans och över gränserna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans och med stöd av kollegor.

Förmåner

Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs-försäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord

Elingenjör, automationsingenjör, 3D, konstruktion, PLC

Kontaktperson

Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter till berörd person hittar du nedan.

Sari Mäkelä
Chef Elkraft
073-518 05 99
sari.makela@ele.se