ELE:s nya elkonstruktör på elanläggningar – Yahya!

ELE Engineering - Elkonstruktör

Varmt välkommen till ELE Yahya! 

Vem är du?
Mitt ursprung har jag i Bagdad, men jag har bott i Sverige sedan 2009 och trivs bra här. Jag har en dotter och två söner som alla bor i Västerås. Jag gillar att promenera i naturen, träffa mina vänner, laga god mat och resa. Jag är även intresserad av teknik och att läsa är någonting jag tycker om.  

Berätta gärna hur du hittade till oss eller tillbaka till oss, kan man väl även säga. Du känner till ELE sedan tidigare, eller hur?
När jag läste till elkraftingenjör på Yrkeshögskolan gjorde jag min LIA-praktik här på ELE Engineering 2017. I somras såg jag att ELE sökte en elkonstruktör och jag sökte tjänsten. 

Vad gör du hos oss?
Jag började på ELE nu i oktober och arbetar som elkonstruktör inom elanläggningar.

Vad har du för utbildningsbakgrund?
Jag är utbildad elektroteknikingenjör och avslutade min utbildning på Teknologiska Universitet i Bagdad 1989. I Västerås pluggade jag även till elkraftingenjör på Yrkeshögskolan och tog examen 2018.

Vad tycker du är det bästa med ELE?
Det är trevlig stämning här och det finns också hur mycket som helst som man kan lära sig här eftersom ELE har så bred kompetens inom företag. Jag gillar också att det är jättebra samarbete internt och alla hjälps åt för att kunderna ska få de bästa möjliga lösningarna.

Vad tänker du kring vårt begrepp Nytänkande ingenjörskraft?
Nytänkande ingenjörskraft för mig handlar om att vara en person som är flexibel och tänker lösningsorienterat samt strävar efter att hitta nya infallsvinklar.  

Scroll to Top