ELE Teknikinformation – mer än bara teknisk dokumentation

ELE har samlat mängder med kompetenser under ett och samma tak. Allt ifrån produktutveckling och konstruktion till teknikinformation och dokumentationshantering. Det är det som gör oss unika.  

Vanligtvis arbetar ELE:s kompetenta teknikinformatörer med tekniska bruksanvisningar och dokumentationshantering samt innehar en stöttande roll när det gäller CE-märkning av maskiner. Utöver detta får vi även förfrågningar om att utveckla systemstöd för dokumentationsflöden åt kunder, ta fram kundanpassade egenkontrollprogram samt designa trycksaker till kunders tekniska produkter.

Unimet hörde av sig i höstas med en förfrågan om att producera produktblad till diverse olika ATV:er och redskap vilket mynnade ut i ett koncept som kunden ville utveckla och ta vidare.  
Projektet har inte enbart handlat om produktion av produktblad, även om det var huvudfokus. Vi har också hjälpt till att färgbekräfta kundens valda kulörer så att dessa ser lika ut oavsett om det visas på skärm, i tryck eller på produkter. 

Unimet blev mycket nöjda med resultatet och dessa produktblad kommer ligga till grund för kommande utformning av företagets material. Är kunden nöjd med ELE:s leverans är vi på ELE också nöjda. 

Tack vare vår breda kompetens inom olika områden kunde ELE leverera något som kommer leva vidare hos kunden. 
Är ni ute efter helhetslösningar eller någon som kan bistå med resurs både innan och utanför boxen? Då är ELE en samarbetspartner för er. 

Scroll to Top