ELE stärker upp inom brandlarm och säkerhet

Varmt välkommen till ELE, hur har de första dagarna varit på ELE? 
Tusen tack, det känns väldigt bra. Det är roligt att vara tillbaka i konsultyrket. 

Vad är din bild av ELE hittills? 
ELE känns ”jordnära” och andas ingenjörskonst vilket jag gillar. 

Vem är du och vad har du för bakgrund?  
Jag kommer från Örebro och har merparten av mitt yrkesliv jobbat inom konsultyrket i huvudsak med brandlarm, säkerhet och allmän tele Jag är certifierad Behörig Ingenjör-Brandlarm sedan 2002 av Svensk Brand & Säkerhetscertifiering AB. Har även i drygt sex år provat på entreprenadyrket där jag har jobbat som projektingenjör inom Tele vilket var otroligt lärorikt. 

Hur ser din karriär ut? Lyft gärna några höjdpunkter. 
Jag har under många år jobbat mot Locum AB (Region Stockholms fastighetsbolag) vilket har varit väldigt utvecklandeJag har även deltagit i ett längre projekt vid upprättandet av ett nytt högspecialistsjukhus i Örebro. 

Vad gör du  fritiden?  
 äjag gärna på Friskis & Svettis och jag har ett stort intresse av att resa. 

Vi på ELE har en slogan: Nytänkande ingenjörskraft. Vad betyder det för dig? 
Det betyder för mig att våga prova på nya produkter och applikationer samt att vara öppen för nya typer av uppdrag. Annars är brandlarm och säkerhetsområdet rätt så konservativt och det handlar mest om att tillgodose beställarens önskemål avseende relevant nivå på säkerhet och utförande. 

Säkerhetssystem  
ELE hjälper er med olika typer av säkerhetssystem som passersystem, kameraövervakning, inbrotts- och brandlarm vid projektering av en fastighet.

Vi har även möjlighet att erbjuda SUAavtal till våra kunder. Säkerhet är vår prioritet. Våra ingenjörer erbjuder den bästa säkerhetslösningen för just er!  

Kontakta oss för mer information! 

Scroll to Top