ELE projekterar Socialtjänstens hus S6 i Västerås

ELE Engineering - Socialtjanstens hus S6 Vasteras - projektering

Just nu bygger NCC tillsammans med Samhällsbyggnadsbolaget i Norden  en ny och modern kontorsbyggnad för att samla socialtjänstens verksamhet i Västerås. 

Våra ingenjörer på ELE Engineering projekterar fastighetsinstallationerna av El- och telesystem såsom bl. a. elkanalisation, kraft, belysning, nödbelysning, datanät och brandlarm på socialtjänstens hus.  Vi har fått detta uppdrag av Assemblin som har el-entreprenaden av byggnaden dock samordningsmöten har pågått tillsammans med samtliga entreprenörer och deras projektörer på plats.  

Bygget påbörjades i januari  2020 och huset beräknas stå färdigt i slutet av det här året, 2021. Detta har varit ett givande projekt för vår del och vi är i princip klara med vår del, eventuellt kan det bli några kompletterande ändringar, tillägg och avgående.  

S6 byggs på Sigurdsgatan, mellan Skatteskrapan och hotellet S7, vid Centralstationen i Västerås. Det kommer även att finnas plats för en verksamhetslokal för handel, butik eller café som ska bidra till en öppen och trygghetsskapande miljö mot gatan. 

Socialtjanstens hus S6 Vasteras- projektering -  ELE Engineering

Bildkälla: NCC

Scroll to Top