ELE-galan 2018

I fredags anordnades vår fjärde upplaga av ELE-galan. Kvällen där vi blickar tillbaka på året som gått och uppmärksammar alla våra fantastiska medarbetare, vi lyfter både individuella och gemensamma prestationer. I år delade vi ut pris inom 10 olika kategorier varav ett nytt pris; Årets ELE-hjälte. Priset tilldelas den person som under året har gett lite extra hela tiden och helt enkelt gjort ELE till en lite bättre och lite roligare arbetsplats både för kollegor och kunder. Priset kommer att vara ett vandringspris och därför tog vi fram en manteln som ELE-hjälten får bära varje dag på kontoret fram till nästa ELE-gala, då ska den lämnas över till nästa hjälte.

Här har vi årets ELE-hjälte!

Det finaste priset på ELE-galan är Årets ELE-it. Priset tilldelas en person som först har blivit nominerad av sina arbetskamrater och sedan lyckats få flest röster av alla i en intern omröstning bland alla medarbetare på ELE. Här är årets motivering: Ziyad har gjort en sagolik resa! Han har flyttat från en annan stad för att jobba med oss på ELE. Han har utvecklats från att inte veta hur svensk standard fungerar till att projektera på egen hand och blivit en självklar spelare i gruppen. Fort går det dessutom! Samtidigt som han har gjort ett bra arbete på ELE har också utvecklat och lärt sig det svenska språket och alla dess tekniska termer. Ziyad är ett fantastiskt tillskott och föredöme för oss på ELE.

Stort grattis till alla som fick pris och ett stort tack till alla våra fantastiska medarbetare och till alla er som deltog på ELE-galan 2018!