ELE Engineering Borlängekontoret – Nytänkande ingenjörskraft!

ELE Engineering
_DSC6870_WEBB

” Samarbetet mellan alla våra kontor och vår verkstad ger ELE en unik styrka”

ELE Engineering finns i Borlänge, Sundsvall och Västerås. Idag zoomar vi in på Borlängekontoret som har funnits sedan 2011 och som leds av Anna. 

Hej Anna – Vad anser du är ELE:s styrka i Borlänge?
Det som är vår styrka är kombinationen av ingenjörer som konsultar ute på plats hos kunden och att vi på våra hemmakontor kan ta ansvar för hela kedjan från idé till färdig produkt eller anläggning. Våra ingenjörer samarbetar med kunderna inom flera områden tex maskinkonstruktion, robotprogrammering, dokumentation, el och automation. För att göra en effektiv leverans av helhetsåtaganden kan vi även erbjuda tillverkning och installation tillsammans med ELE Manufacturing. CE-märkning och utbildning av kundens personal är också en del av vår vardag. Samarbetet mellan alla våra kontor och vår verkstad ger ELE en unik styrka.

Vilka typer av uppdrag har ni på ELE i Borlänge? Ge några exempel:
Vi hoppar in som nytänkande ingenjörskraft på plats hos kunder där vi samarbetar och stärker upp med produktionsteknik, konstruktion, el/automation och projektledning. Vi utför även utveckling och installation av specialmaskiner, tillverkning, montage, driftsättning och CE-märkning. 

Vad är ni extra stolta över på ELE i Borlänge? 
När vi får ett helhetsåtagande och kan använda hela vår samlade ingenjörskraft inom våra teknikområden. Våra helhetsåtaganden och ingenjörsinsatser har resulterat i ökad kapacitet, förbättrad arbetsmiljö för kundens personal, bättre resursutnyttjande och långsiktiga affärsmässiga relationer med nöjda och återkommande kunder.

Berätta Anna, vem är du och vad har du för bakgrund?
Jag är en glad tjej från Borlänge som är utbildad ekonom med inriktning HRM/organisation och har jobbat som konsultchef under flera år. Jag är gift och har två vuxna barn, gillar utmaningar och att jobba med människor. På min fritid tycker jag om att bjuda hem vänner på mat, anordna aktiviteter, vara ute och promenera samt hålla på med trädgårdsarbete. Jag spelar även trummor i ett punkband, vilket är jättekul.

Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig?
Ingenjörer som är innovativa, tänker utanför boxen och kommer med bra idéer som leder till effektiva tekniska lösningar som skapar förbättringar hos våra kunder. Det är också viktigt att hela tiden ha ett miljötänk i utvecklingsprocessen.

 

Scroll to Top