ELKONSULT INOM FASTIGHET OCH INSTALLATION, VÄSTERÅS

Laddningsstolpar till parkeringsplatser, energieffektivisering av fastigheter eller ny teknik ger nya möjligheter.  Är du en elkonsult inom fastighet och installation som vill vara med och påverka, och är på jakt efter nya utmaningar? Sök till oss!  

Arbetsbeskrivning 
Du kommer att arbeta med både el- och telesystem som ingår i en modern fastighet t.ex. kraft, belysning, brandlarm, inbrottslarm, passersystem och datanät. Det innebär att du kommer ta fram underlag för förstudie, granskningshandling, förfrågningsunderlag samt bygg- och relationshandlingar. Arbetet sker normalt i olika projektteam i varierande storlek.

Vem är du?  
Vi söker dig med några års erfarenhet av projektering och som har arbetat med att konstruera och rita installationsritningar för el- och telesystem. Som person är du trygg i dig själv, resultatorienterad och har viljan att utvecklas. ELE ser även att du är driven och ansvarstagande, då du får eget ansvar för ditt område. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både i svenska och engelska eftersom du även kommer delta på bygg- och projekteringsmöten. Du måste ha kunskap i MagiCad för AutoCAD, det är meriterande om du även behärskar Revit och FastEL.

Om ELE 
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden. 

Tillsammans med vårt systerbolag ELE Manufacturing kan vi producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar.  På ELE arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder. 

Ny teknik, nya innovationer och kundkrav fortsätter att förändra branschen och standarden i våra fastigheter. ELE har stor erfarenhet av att leverera avancerade tekniska system till fastigheter för en miljövänlig lösning. 

Ansökan 
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Elkonsult inom fastighet och installation” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.vasteras@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna. 

All form av rekryteringshjälp undanbedes! 

Kontaktperson 
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Sari:

Sari Mäkelä
Chef Västerås
073-518 05 99

Scroll to Top