El- och Telekonstruktör, Västerås

Är du vår nästa el- och telekonstruktör i Västerås?

Är du redo att utvecklas och ta nästa steg i din karriär? Vill du vara med och utveckla vår fastighetsavdelning? Då kanske det här är tjänsten för dig! Som el- och telekonstruktör på ELE arbetar du under eget ansvar samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng och har varierande arbetsuppgifter. Just nu söker vi dig med några års erfarenhet som vill jobba som el- och telekonstruktör på vårt Västeråskontor.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor där du får rita, konstruera och dokumentera el-, tele-, och säkerhetssystem till fastigheter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som elkonsult, att du har kompetens inom CAD- och beräkningsprogram likväl som verktyg för teleregistrering.

Du har god samarbetsförmåga, en ansvarskännande inställning samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är meriterande.

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande.

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”El- och telekonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till henrik.hedberg@ele.se.
När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt de nya GDPR-reglerna.

Det här är ELE

ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. ELE har resurser och flexibilitet för leveranser med korta ledtider.

Vi genomför våra uppdrag med målet att hitta den bästa lösningen till våra kunder och söker alltid efter nya och unika lösningar. På ELE har vi har en öppen atmosfär med högt i tak där vi jobbar tillsammans och över gränserna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans och med stöd av kollegor.

Förmåner

Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs-försäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord

Elkonstruktör, telekonstruktör, CAD, beräkning, teleregistrering, elkonsult, säkerhetssystem

Kontaktperson

Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter till berörd person hittar du nedan.

Henrik Hedberg
Chef Fastighet
073-518 05 92
henrik.hedberg@ele.se