El- och automationsTEKNIKER, EDSBYN

Har du ett stort teknikintresse och erfarenhet inom el och automation? Gillar du att arbeta självständigt och med utvecklande arbetsuppgifter?
Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Som el- och automationstekniker hos oss får du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik och automation samtidigt som du får chansen att vara med och bygga upp området. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och kan bestå av allt ifrån felsökningar, ombyggnationer, uppdateringar och igångkörningar ute hos kund till skåpbyggnader, montage, installationsarbeten, programmering och testkörning av nya och ombyggda maskiner i vår egen verkstad.

Du kommer att ha eget ansvar för dina projekt och tjänsten innefattar kontakter och samarbete med kollegorna i verkstaden, ingenjörerna på vårt systerbolag ELE Engineering såväl som kunder och leverantörer.

Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet som elektriker och automationstekniker inom industrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av robotar, robotceller, PLC-programmering och felsökningar både inom el och automation. Har du erfarenhet av att bygga styrsystem från grunden, HMI-programmering eller liknande finns även möjlighet till utveckling inom dessa områden.

Som person är du driven och strukturerad med en god förmåga att anpassa dig till nya situationer och knyta kontakter. Det är viktigt att du är en prestigelös och en lösningsorienterad lagspelare som prioriterar leveransen framför den personliga prestationen. Du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Majoriteten av våra projekt är inom maskinbyggnad, enstyckstillverkning och specialkonstruktioner till kunder i regionen såväl som i övriga Sverige. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar, här får varje medarbetare möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt, läs mer om oss på www.ele.se.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Automationstekniker” och skicka ditt CV samt personliga brev till info@ele.se. Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Kristian Rönnqvist 073-514 89 00, kristian.ronnqvist@ele.se.

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Kristian Rönnqvist
073-514 89 00
kristian.ronnqvist@ele.se

Hantverkargatan 18
828 31 Edsbyn

info@ele.se
Org. nr: 556908-8585

Scroll to Top