El- och automationsingenjör, Sundsvall

Vill du ta chansen att utvecklas inom elkonstruktion och automation? Vill du ha ett utvecklande arbete i ett växande företag med hög ambitionsnivå? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

Som automationsingenjör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik och automation samtidigt som du får chansen att vara med och bygga upp teknikområdet på vårt kontor i Sundsvall. Dina arbetsuppgifter är varierande och kan bestå av allt ifrån idrifttagning, PLC-programmering, elkonstruktion, förstudier, konceptutveckling eller ombyggnationer och totalåtaganden av varierande storlekar. Projekten driver du under eget ansvar ute hos kund eller från vårt kontor. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och vi gör alltid vårt bästa för att matcha rätt uppdrag med rätt person.

Vem är du?
Vi söker dig som har bred kompetens inom automation, elkonstruktion och gärna även robotprogrammering samt uppbyggnad av robotceller. Du har erfarenhet av att jobba med PLC-programmering, HMI och CAD.
Som person är du driven och strukturerad och känner dig bekväm med att ta en ledande roll i de projekt och uppdrag du jobbar med. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och nyfiken på att lära dig nya saker.

Du som söker bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket. Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom industrin i Västernorrland.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Automationsingenjör” och skicka ditt CV samt personliga brev till beatrice.heinas@ele.se. Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Beatrice Heinås, 073-665 10 46 beatrice.heinas@ele.se.
All form av rekryteringshjälp undanbedes.

ELE Engineering - Sundsvall Chef

Beatrice Heinås
073-665 10 46
beatrice.heinas@ele.se

Scroll to Top