El- och automationsansvarig

Offshorenläggning i Nordsjön, vattenkraft i Liberia eller stålverk i Dalarna? Vi söker dig som kan hjälpa oss att leda och utveckla vårt el- och automationsområde. Är du redo för nya utmaningar? Bli en av oss!

Vi söker dig som har kompetens inom elkonstruktion, CAD (exempelvis Elprocad) och/eller PLC-programmering (exempelvis Siemens, Mitsubishi eller ABB).
Som person är du flexibel, noggrann och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta, du är ansvarstagande och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas i rollen ska du ha ett intresse och driv att vilja utveckla ELE:s el- och automationsområde framåt.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att ansvara för utvecklingen av vår automationsgrupp samt se till att våra el- och automationssystem är fungerande och välutvecklade. Du kommer att ha inblick i relaterade projekt samtidigt som du letar nya uppdrag. Vi vill att du leder och utvecklar med-arbetare, deltar i rekrytering och driver egna projekt.

Du kommer att jobba i nära samarbete med kunder, projektledare och ingenjörer inom andra discipliner. Många gånger har du ansvaret för el- och automationsprojektering hela vägen från förstudie till idrifttagning. Hos oss arbetar du under eget ansvar och med varierande arbetsuppgifter. Arbetet består av såväl mindre projekt och konstruktioner som större. Vi försöker alltid anpassa våra tjänster och uppdrag efter den anställdas intressen och kompetenser.

Det här är ELE
ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäck-ande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhets-åtaganden. ELE har resurser och flexibilitet för leveranser med korta ledtider.

Vi genomför våra uppdrag med målet att hitta den bästa lösningen till våra kunder och söker alltid efter nya och unika lösningar. På ELE har vi har en öppen atmosfär med högt i tak där vi gärna jobbar tillsammans och över gränserna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans och med stöd av kollegor.

Förmåner
Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs försäkring, aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord
Automationsingenjör, PLC-programmering, industriell kommunikation, styrsystem, idrifttagning, CAD, elkonstruktör, elansvarig, automationsansvarig.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”El- och automationsansvarig” och specificera om det är i Västerås eller Borlänge som du önskar arbeta. Skicka ditt CV och personliga brev till: info@ele.se.

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt de nya GDPR reglerna.

Frågor?
Har du frågor är du välkommen att kontakta Beatrice Heinås.

Beatrice Heinås
Chef Industri
073-665 10 46
beatrice.heinas@ele.se