EL- OCH AUTOMATIONSINGENJÖR, VÄSTERÅS

Driven problemlösare med erfarenhet från industri- och kraftanläggningar sökes till Västerås! Nu utvecklar vi vår el- och automationsavdelning i Västerås, vill du vara med på resan?

Som ingenjör hos oss får du många gånger totalansvaret för el- och automationsprojektering, från start till slut. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar under eget ansvar, samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng. Just nu söker vi dig som vill jobba som el- och automationsingenjör på vårt Västeråskontor. Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet från industri- och kraftanläggningar.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba med våra kunders el- och automationsprojekt, från förstudie till idrifttagning. Då våra kunder är spridda över olika branscher kan vi erbjuda omväxlande projekt och möjlighet till nya utmaningar.

Du kommer att jobba i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor där du får ta dig an utmaningar, vara vår problemlösare och komma med kostnadseffektiva lösningar. Vi söker dig som kan konsten att konstruera, leda projekt och har sysslat med konceptutveckling tidigare. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att jobba i bland annat Elprocad, PLC-program Siemens, Mitsubishi eller ABB. Har du erfarenhet att arbeta som konsult är det meriterande.

Vem är du?
Som person är du driven och utåtriktad. Du har en ansvarskännande inställning och är bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift både i svenska och engelska.

Är du på jakt efter nya utmaningar, eller ett mer flexibelt arbete? Eller kanske möjligheten till att få vara med och påverka? Tveka inte att ansöka om du känner igen dig i beskrivningen ovan och vill ha det lite bättre och lite roligare på din arbetstid!

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”El- och automationsingenjör Västerås” och skicka ditt CV samt personliga brev till camilla.razpotnik-blandsvard@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

Det här är ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. Med hjälp av vårt nystartade systerbolag ELE Manufacturing har vi nu även möjlighet att producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar. På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och ser till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt. Vi tar ansvar för helheten och hjälper till med allt från idé till en nyckelfärdig utrustning. ELE är med andra ord företaget med all kompetens samlad under samma tak.

Förmåner
Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs-försäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala..

Nyckelord
Elingenjör, automationsingenjör, 3D, konstruktion, PLC

Kontaktperson
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Camilla Razpotnik-Blanksvärd.