Chef i Sundsvall

vill du vara med och leda ele engineerings expanxion i sundsvallsområdet

Chef som vill bidra till vår expansion
Brinner du för försäljning, rekrytering och ledarskap? Sök en chefsroll på vårt Sundsvallskontor!

Arbetsbeskrivning
Som chef hos ELE Engineering arbetar du med hjärtat i vår verksamhet; medarbetare, ledarskap, försäljning och rekrytering. Du kommer att vara en nyckelperson i att skapa nöjda kunder och medarbetare samt expansion. Våra kunder är såväl stora som små och medelstora företag i regionen och övriga Sverige.

Som chef kommer du att ha personal-, budget- och resultatansvar.

Ansvarsområden som ingår i rollen är bland annat:

  • Marknadsbearbetning och försäljning mot både befintliga och nya kunder.
  • Rekrytering, från framtagning av kravprofil till signering av kontrakt.
  • Säkerställa att enheten har en kompetensprofil som matchar kundernas behov.
  • Vidareutveckling och coachning av medarbetarna.
  • Vidareutveckla tjänster och hitta nya uppdrag.
  • Budget och resultat.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och minst fem års erfarenhet inom något av våra teknikområden. Har du tidigare jobbat inom konsultbranschen och/eller har ledarerfarenhet är det en merit. För att trivas i rollen behöver du vara en naturbegåvning i att skapa varaktiga relationer med såväl kunder som medarbetare. Har du redan ett väl upparbetat nätverk i regionen är det en fördel.

Du har fullgoda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du flexibel och initiativtagande. Dessutom är du trygg i din roll som ledare och ser det som en självklarhet att stötta och utveckla gruppen.

Vi erbjuder    
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Du kommer också att arbeta nära våra kunder.  Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se.

Om ELE  
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden. Våra teknikområden är industri, elkraft och energi, fastighet och teknikinformation. 

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder. 

Ansökan    
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”chef Sundsvall” och skicka ditt CV samt personliga brev till beatrice.heinas@ele.se.  När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE Engineering behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.    

All form av rekryteringshjälp undanbedes!   

Kontaktperson
Har du frågor eller funderingar om tjänsten? Välkommen att kontakta Beatrice Heinås.

073-665 10 46
beatrice.heinas@ele.se

ELE Engineering - Sundsvall Chef

Beatrice Heinås
Chef Sundsvall
073-665 10 46

Scroll to Top