Engagerad och drivande chef sökes!

Engagerad och drivande chef sökes!

Brinner du för ledarskap, försäljning och rekrytering? Då ska du söka rollen som vår nästa chef för affärsområdet Industri i Borlänge! 

Dina arbetsuppgifter
Som chef hos ELE arbetar du med vår största tillgång och hjärtat i vår verksamhet, våra kompetenta medarbetare. Du kommer att jobba med försäljning, rekrytering och ledarskap och därigenom få möjlighet att vara personen som skapar nöjda kunder och medarbetare. Gruppen består idag av cirka 30 medarbetare och har en bred kompetens inom såväl mekanik och hydraulik som el och automation. Våra kunder är bland annat de ledande företagen i regionen och vi är verksamma inom en rad olika industrier.

Som chef kommer du att ha ett budget- och resultatansvar och kommer att sitta med i ELE:s ledningsgrupp. Ansvarsområden som ingår i rollen är bland annat:

  • Marknadsbearbetning och försäljning mot både gamla och nya kunder.
  • Rekrytering, från framtagning av kravprofil till signering av kontrakt.
  • Säkerställa att enheten har en kompetensprofil som matchar kundernas behov.
  • Vidareutveckling och coachning av medarbetarna.
  • Administration av kunder och personal.
  • Vidareutveckla tjänster och hitta nya uppdrag.
  • Budget och resultat.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet som gett likvärdiga kunskaper och erfarenheter. Du bör ha minst fem års erfarenhet från industrin och de behov som finns inom våra teknikområden. Har du tidigare jobbat inom konsultbranschen och/eller har ledarerfarenhet ses detta som en merit. För att trivas i rollen behöver du ha god förståelse för branschen samt ha ett genuint intresse för att utveckla och leda gruppen och företaget framåt. Du har fullgoda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du flexibel och initiativtagande. Dessutom är du trygg i din roll som ledare och ser det som en självklarhet att stötta och utveckla gruppen.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Chef i Borlänge” och skicka ditt CV samt personliga brev till lars.nordekvist@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Det här är ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. Med hjälp av vårt nystartade systerbolag ELE Manufacturing har vi nu även möjlighet att producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar. På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och ser till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt. Vi tar ansvar för helheten och hjälper till med allt från idé till en nyckelfärdig utrustning. ELE är med andra ord företaget med all kompetens samlad under samma tak.

Förmåner
Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivförsäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord
Chef, ledare, konsult, ingenjör, coach.

Frågor?
Har du frågor är du välkommen att kontakta Lars Nordekvist.

Lars Nordekvist
070-304 91 92
lars.nordekvist@ele.se