Basketspelare André Nilsson, van att ha många bollar i luften, ny konsultchef för ELE Engineering i Sundsvall

Hej André, välkommen till oss på ELE Engineering 

 

Vem är du och vad har du för bakgrund? 
Jag heter André, är 32 år gammal och har precis flyttat hem till hemstaden Sundsvall tillsammans med min sambo. Jag är utbildad energiingenjör och har tidigare arbetat med automation både mot fastighetsbranschen och industrin. Utöver min civila karriär och utbildning har jag en lång karriär som elitbasketspelare så jag har spenderat mycket tid i sporthallarna runtom i Sverige. 

 

Berätta mer om dig och vad ser du framemot hos oss? 
Min roll är enhetschef på Sundsvallskontoret och innebär bland annat att leverera värdeskapande ingenjörstjänster till våra kunder, utveckla mina medarbetare samt rekrytera där vi ser behov. 

Jag ser mest fram emot att vidareutveckla organisationen och få enheten att växa då behovet av våra tjänster i regionen är stort. Vi vill bli fler och bredda kompetensen.  

 

Vårt mål är att ta in fler utvecklingsprojekt och konsultuppdrag där vi levererar värdeskapande helhetslösningar åt våra kunder. Vi nischar in oss på problemlösning, dvs att kunder kommer till oss med problem i produktionen. Vi identifierar problematiken och tar fram en kostnadseffektiv och skräddarsydd lösning, från våra kontor eller på plats ute hos kunden. 

 

Vi har inom ELE kompetens inom projektledning, maskinkonstruktion, automation, elkraft, CE-märkning, utbildning och dokumentation. Vi gör allt från ax till limpa. 

Viktigast av allt är dock att vi har roligt på vägen! 

Scroll to Top