JOBBA HOS OSS! (Västerås)

Om ELE
ELE är ett expansivt konsultföretag som levererar kvalificerade ingenjörstjänster till företag inom branscherna; elinstallation, elanläggning, energi, industri, kärnkraft och teknikinformation. Våra uppdrag spänner från resursuppdrag på några timmar till helhetsåtaganden med leverans samt idrifttagning av kompletta maskiner och anläggningar. ELE attraherar de bästa medarbetarna - deras drivkraft, nyfikenhet, kunskap och erfarenhet gör att vi levererar därefter.

Nu söker vi en eller flera drivna och engagerade elkonstruktörer till Västeråskontoret!
Vi söker både dig med lång erfarenhet och bred kompetens, samt dig med mindre erfarenhet med önskan om att få utvecklas till en erfaren elkonstruktör.

Arbetsbeskrivning
I din roll som elkonstruktör på ELE kommer du att arbeta med framtagning av konstruktions- och dimensioneringsunderlag inom hög- och lågspänningsanläggningar. I tjänsten kommer du att arbeta med många olika typer av beställare och projekt, både i storlek och karaktär.

Kvalifikationer
Rollen kräver att du har en elteknisk utbildning och/eller erfarenhet från arbete som elkonstruktör.

Vi ser gärna att du:
• är utåtriktad samt bra på att samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete,
• är ansvarstagande och tar egna initiativ,
• behärskar de vanligaste CAD-programmen,
• behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du kanske även har erfarenhet av projektledning?

Möjligheter
Som konsult på ELE får du möjligheten att utvecklas och utmanas i en öppen atmosfär med högt i tak. Vi har bra gemenskap och du kan alltid räkna med stöd från dina kollegor. Hos oss har du möjlighet att påverka ditt arbete och ta egna initiativ samtidigt som du har en stor delaktighet genom hela utvecklingsprocessen.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Ansökan med CV och Personligt brev skickas till: tony.andersson@ele.se
Märk din ansökan med ’’Elkonstruktör ELE’’.