Offshorenläggning i Nordsjön, vattenkraft i Liberia eller stålverk i Dalarna? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Nu behöver vi bli fler el- och automationsingenjörer på samtliga kontor. 

Vi söker dig som har kompetens inom elkonstruktion, CAD (exempelvis Elprocad) och/eller PLC-programmering (exempelvis Siemens, Mitsubishi eller ABB). Som person är du flexibel, noggrann och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta, är  ansvarstagande och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som ingenjör hos oss får du ofta totalansvaret för el- och automationsprojektering, hela vägen från förstudie till idrifttagning. Du börjar med att ta reda på vad kunden behöver och därefter följer en konceptutveckling och en offertprocess. Efter order fortsätter projekten med vidare konceptutveckling, riskanalys, detaljkonstruktion, dokumentation, programmering, beräkning, avstämning, tillverkning, kontakt med leverantörer och slutligen leverans samt installation hos kunden.

Du kommer att jobba i nära samarbete med kunder, projektledare och ingenjörer inom andra discipliner. Hos oss arbetar du under eget ansvar och med varierande arbetsuppgifter. Arbetet består av såväl mindre projekt och konstruktioner som större. Vi försöker alltid att anpassa våra tjänster och uppdrag efter den anställdas intressen och kompetenser.

ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden. ELE har resurser och flexibilitet för leveranser med korta ledtider. 

Vi genomför våra uppdrag med målet att hitta den bästa lösningen till våra kunder och söker alltid efter nya och unika lösningar. På ELE har vi har en öppen atmosfär med högt i tak där vi gärna jobbar tillsammans och över gränserna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans och med stöd av kollegor.

​Förmåner: Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande  arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs försäkring, aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord: Automationsingenjör, elkonstruktör, PLC-programmering, industriell kommunikation, styrsystem, CAD, idrifttagning.

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”El- och automationsingenjör” och specificera om det är i Västerås, Borlänge eller Sundsvall som du önskar arbeta. Skicka ditt CV och  personliga brev till: info@ele.se

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt de nya GDPR relgerna.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Beatrice Heinås:
073 6651046
beatrice.heinas@ele.se