ELE erbjuder samt levererar kvalificerade ingenjörstjänster och projekt till företag inom branscherna; elinstallation, elanläggning, energi, industri och teknikinformation. 

Våra affärsområden    Våra kompetensområden

Mer om ELE

ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som varit verksamt sedan 1984. Vi är nästan 100 anställda och har idag kontor i Västerås (huvudkontor), Borlänge samt Sundsvall. 

ELEs anställda besitter mångårig erfarenhet och kunskap inom våra kompetensområden. Vi genomför våra uppdrag med stort engagemang för att finna den bästa lösningen tillsammans med våra kunder. Vi utför allt från resursuppdrag på några timmar till helhetsåtaganden med leverans samt idrifttagning av kompletta maskiner och anläggningar.

Läs mer om ELE

Våra referenser

Våra kunder utgörs av teknikintensiva företag med behov av kvalificerade tjänster och lösningar.

Läs mer om våra referenser

Sommaren närmar sig med stormsteg och midsommar är bara några dagar bort. Vi ville därför passa på att tacka alla våra medarbetare för en bra start på 2018 och önska alla en riktigt trevlig semester. Det här gjordes genom att arrangera sommarfester i alla tre städer. Vi inledde i norr och jobbade oss sedan söderut. Stort tack även till alla kunder, leverantörer och alla andra som har varit en del av ELE under första halvan av det här året. Nu laddar vi inför höstens alla utmaningar och möjligheter!

2018-06-19

Elisabet som läser till teknikinformatör på Hermods i Solna är nu inne på sin nionde vecka hos oss på ELE. Under de första fyra veckorna skrev hon sitt examensarbete där hon utvärderade ELE:s befintliga intranät och tog fram ett beslutsunderlag för ett nytt och uppdaterat intranät. 

2018-06-05

Offshorenläggning i Nordsjön, vattenkraft i Liberia eller stålverk i Dalarna? Vi söker dig som kan hjälpa oss att leda och utveckla vårt el- och automationsområde. Är du redo för nya utmaningar? Bli en av oss!

2018-05-29