ELE är ett snabbväxande konsultföretag, vår styrka ligger i våra medarbetare. Vi är ständigt på jakt efter de bästa medarbetarna. På ELE får vi kontinuerligt in nya uppdrag och projekt som vi matchar mot våra medarbetare. Välkommen att skicka in din ansökan!


Våra projekt varierar i både storlek och kompetensbehov. I vår rekrytering utgår från varje individs kompetens och erfarenhet. Det betyder att det finns utrymme för flera nivåer av kompetens och erfarenhet. Vi listar inte specifika tjänster utan matchar sökande med våra uppdrag. 

Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som specialist. Du besitter mångårig erfarenhet och relevant kompetens inom något av våra affärsområden Infrastruktur, Energi, Industri, Bygg & Fastighet. ELE kan erbjuda dig utvecklande utmaningar och nya möjligheter. Du är en nyckelperson i våra projekt.

Finns viljan och personligheten finns alla förutsättningar på ELE. Vi är idag en trygg och stabil arbetsgivare som tar in nya projekt med sann glädje och stort engagemang. Största skillnaden är att vi på ELE gör det lite bättre och under lite roligare former.

Skicka in din intresseanmälan !