JOBBA HOS OSS! (Västerås)

Om ELE
ELE är ett expansivt konsultföretag som levererar kvalificerade ingenjörstjänster till företag inom branscherna; elinstallation, elanläggning, energi, industri, kärnkraft och teknikinformation. Våra uppdrag spänner från resursuppdrag på några timmar till helhetsåtaganden med leverans samt idrifttagning av kompletta maskiner och anläggningar. ELE attraherar de bästa medarbetarna - deras drivkraft, nyfikenhet, kunskap och erfarenhet gör att vi levererar därefter.

2017-12-01

JOBBA HOS OSS! (Borlänge)

2017-02-03

JOBBA HOS OSS! (Sundsvall)

Vill du vara med och bygga vårt kontor i Sundsvall?

Om dig
Är du mekanikkonstruktör, maskinkonstruktör eller konstruktionsledare? Vill du vara med och bygga vårt kontor i Sundsvall?
Är du dessutom flexibel, social och noggrann, tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, uttrycker dig väl i tal och skrift samt tycker om att jobba tillsammans med andra? Har du erfarenhet som konsult? Då kan du vara en av de ingenjörer vi söker!

2017-02-01

JOBBA HOS OSS! (Borlänge)

2017-02-01

JOBBA HOS OSS! (Borlänge)

Om dig
Vi söker dig som är nyexaminerad ingenjör eller civilingenjör i maskinteknik eller liknande. Du är flexibel, social och noggrann, tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, uttrycker dig väl i tal och skrift framför allt på svenska, men även engelska samt tycker om att jobba tillsammans med andra.
Vi har en öppen atmosfär med högt i tak där alla hjälps åt och du kan alltid räkna med stöd från mer erfarna kollegor.

2017-02-01

JOBBA HOS OSS! (Västerås)

Säljande enhetschef Teknikinformation

2017-01-23

Nyexaminerade eller erfarna mekanikkonstruktörer till Borlänge/Ludvika eller Västerås

2016-07-01

JOBBA HOS OSS!

Teknikinformatör

2016-04-27

JOBBA HOS OSS! (Borlänge)

Nyexaminerad eller erfaren mekanikkonstruktör/maskiningenjör

2016-04-21

JOBBA HOS OSS! (Borlänge)

Vi söker nu en elkonstruktör för uppdrag hos våra kunder samt hemma på vårt eget kontor i Borlänge. Som konstruktör hos oss är arbetsuppgifterna ofta varierande och inkluderar allt från utredningar, riskanalyser och ritningsändringar till konceptutveckling, detaljkonstruktioner och kompletta projekt inklusive inblandning vid tillverkning och installation av maskiner. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas såväl arbetsmässigt som personligt i en positiv och inspirerande miljö.

2015-09-30