Sommaren närmar sig med stormsteg och midsommar är bara några dagar bort. Vi ville därför passa på att tacka alla våra medarbetare för en bra start på 2018 och önska alla en riktigt trevlig semester. Det här gjordes genom att arrangera sommarfester i alla tre städer. Vi inledde i norr och jobbade oss sedan söderut. Stort tack även till alla kunder, leverantörer och alla andra som har varit en del av ELE under första halvan av det här året. Nu laddar vi inför höstens alla utmaningar och möjligheter!

2018-06-19

Elisabet som läser till teknikinformatör på Hermods i Solna är nu inne på sin nionde vecka hos oss på ELE. Under de första fyra veckorna skrev hon sitt examensarbete där hon utvärderade ELE:s befintliga intranät och tog fram ett beslutsunderlag för ett nytt och uppdaterat intranät. 

2018-06-05

Offshorenläggning i Nordsjön, vattenkraft i Liberia eller stålverk i Dalarna? Vi söker dig som kan hjälpa oss att leda och utveckla vårt el- och automationsområde. Är du redo för nya utmaningar? Bli en av oss!

2018-05-29

Niklas har jobbat på ELE sedan 2011 och när jag frågar honom vad han tycker är roligast med sitt arbete svarar han de omväxlande arbetssysslorna och alla trevliga kollegor. Idag jobbar han med konstruktion, montageledning, programmering och idrifttagning av en distributionsanläggning för en produktionslinje. Ett spännande uppdrag där man verkligen får vara med från ax till limpa. Ansvara för samtliga ingående arbetsmoment i ett utvecklingsprojekt, säger Niklas. 

2018-05-28

Onsdagen den 30 maj kommer Beatrice Heinås, kontorschef i Borlänge och Sundsvall och hennes man Stefan Heinås, anställd på ELE, att delta på Näringslivsbolagets företagarfrukost i Sundsvall. Paret kommer att berätta om sin flytt och hur Beatrice tog initiativet till att start upp ett nytt lokalkontor i Sundsvall. Missa inte detta! Du bokar din biljett via länken: https://simplesignup.se/event/132542-foeretagarfrukost-onsdag-den-30-maj

2018-05-24

Offshorenläggning i Nordsjön, vattenkraft i Liberia eller stålverk i Dalarna? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Nu behöver vi bli fler el- och automationsingenjörer på samtliga kontor. 

2018-05-21

Niklas är nu inne på sin sista termin av sin treåriga utbildning. Till sommaren tar han examen och är då färdigutbildad Högskoleingenjör med inriktning maskinteknik. Utbildningen har han läst på Umeå universitet där både han och flickvännen har studerat under de senaste åren. När det vara dags att börja reka marknaden för att se vilka ingenjörsföretag som skulle kunna vara intressanta för framtiden dök ELE upp i flödet.

2018-05-17

Tisdagen den 15 maj är ELE med på Tech Job Fair i Västerås, ett rekryteringsevent som ska attrahera talanger till Västerås. Det är Arbetsförmedlingen i Västerås och Automations Region som anordnar och alla är varmt välkomna. Kom förbi och säg hej! 

Datum: 15 maj 2018
Tid: 10:00 – 13:00
Plats: På Expectrum i Skrapan

2018-05-14

Isabelle är inne på sin sista praktikvecka hos ELE. Hon blev nyligen erbjuden en anställning och i månadsskiftet slutar hon som praktikant och blir istället anställd som elkonstruktör. Det känns otroligt bra, säger Isabelle och ler. Jag tycker att ELE är ett väldigt familjärt företag med bra stämning, jag tror att jag kommer att trivas bra här!

2018-04-23

Nu har det gått ett år sedan Ziyad Rahmoun började på ELE. Det har hänt otroligt mycket sedan dess och det är tack vare IUC Dalarna som ELE i Västerås fick kontakt med Ziyad. Läs hela intervjun med Ziyad.

2018-04-19