I fredags anordnades vår fjärde upplaga av ELE-galan. Kvällen där vi blickar tillbaka på året som gått och uppmärksammar alla våra fantastiska medarbetare, vi lyfter både individuella och gemensamma prestationer. I år delade vi ut pris inom 10 olika kategorier varav ett nytt pris; Årets ELE-hjälte. Priset tilldelas den person som under året har gett lite extra hela tiden och helt enkelt gjort ELE till en lite bättre och lite roligare arbetsplats både för kollegor och kunder.

2018-03-12

Andrea och Erik är nyanställda på ELE och jobbar båda på vårt nystartade kontor i Sundsvall. Vi frågar vad de har för arbetsuppgifter, vad de tycker om sin första tid hos oss och deras förväntningar på framtiden.

2018-02-26

Stort tack till alla er som besökte oss på Rekryteringsmässan i Västerås i tisdags! Hade du inte möjlighet att komma förbi? Nu har du chansen att träffa oss, se våra lokaler, lära dig mer om ELE och höra mer om våra lediga tjänster.

Varmt välkommen på vår mingelkväll den 22/2 klockan 17.30 – 19.00. Det finns ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig genom att skicka ett mail till: julia.benjaminsson@ele.se

2018-02-15

Nu har vi fyra lediga examensarbeten!

2018-02-13

Vill du utvecklas med oss?
Vi behöver förstärka vårt team av elkonstruktörer och automationsingenjörer på samtliga kontor för att ha möjlighet att möta våra kunders behov. Vi har många projekt i gång varav flera är i uppstartsskede. Vi jobbar tätt tillsammans såväl mellan våra kontor, som mellan olika kompetensområden.

2018-02-13

Vill du vara med och bygga vårt kontor i Sundsvall? Kontoret i Sundsvall startades sommaren 2017 och är ELEs tredje kontor. Större delen av våra projekt i Sundsvall är mektunga och för att kunna möta kundernas behov behöver vi bli fler. Vi söker dig som kan ta en nyckelroll och projekt hemma på vårt kontor och hos våra kunder.

2018-01-29

Är du mekanikkonstruktör, maskinkonstruktör eller konstruktionsledare? Är du dessutom flexibel, social och noggrann, tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, uttrycker dig väl i tal och skrift samt tycker om att jobba tillsammans med andra? Har du erfarenhet som konsult? Då kan du vara en av de ingenjörer vi söker!

2018-01-29

Stort tack till alla våra fantastiska medarbetare och kunder för ett bra år!
Istället för julklappar och godiskorgar väljer ELE att ge bort sina julklappspengar till Musikhjälpen som i år har temat ''Barn är inte till salu''.

2017-12-22

JOBBA HOS OSS! (Västerås)

Om ELE
ELE är ett expansivt konsultföretag som levererar kvalificerade ingenjörstjänster till företag inom branscherna; elinstallation, elanläggning, energi, industri, kärnkraft och teknikinformation. Våra uppdrag spänner från resursuppdrag på några timmar till helhetsåtaganden med leverans samt idrifttagning av kompletta maskiner och anläggningar. ELE attraherar de bästa medarbetarna - deras drivkraft, nyfikenhet, kunskap och erfarenhet gör att vi levererar därefter.

2017-12-01

JOBBA HOS OSS! (Borlänge)

2017-02-03