ELE är ett snabbväxande konsultföretag. Vår styrka ligger i våra medarbetare och vi är ständigt på jakt efter nya. ELE får kontinuerligt in nya uppdrag och projekt som vi matchar mot våra medarbetare. Projekten varierar i både storlek och kompetensbehov. I vår rekrytering utgår vi från varje enskild individs kompetens och erfarenheter. Det betyder att det finns utrymme för flera nivåer av kunskap. Finns viljan och personligheten finns alla förutsättningar på ELE. Välkommen med din ansökan! 
Just nu söker vi el- och automationsingenjörer och någon som kan leda och utveckla vårt el och automationsområde
 
NyutexamineradVi söker dig som är nyexaminerad på högskolenivå. Det är meriterande om du har något eller några års arbetserfarenhet inom relevant affärsområde, Infrastruktur, Energi, Industri, Teknikinformation eller Bygg & Fastighet men det är inte nödvändigt.


Nyexaminerad? Ansök här!
Konsult/SeniorVi söker dig som har arbetat några år men som är redo för att ta nästa steg i karriären. Som konsult/senior är du van att arbeta självständigt samt i projektform. Du får en viktig roll och är med och driver och utvecklar projekt inom något av våra affärsområden; Infrastruktur, Energi, Industri, Teknikinformation eller Bygg & Fastighet.


Konsult/Senior? Ansök här!
SpecialistVi söker dig som vill utvecklas i rollen som specialist. Du besitter mångårig erfarenhet och relevant kompetens inom något av våra affärsområden; Infrastruktur, Energi, Industri, Teknikinformation eller Bygg & Fastighet. ELE kan erbjuda dig utvecklande utmaningar och nya möjligheter. Du är en nyckelperson.


Specialist? Ansök här!
Våra värderingar på ELE
Värderingar ger oss på ELE någonting att navigera efter och gör det lättare för oss att prioritera. Vi blir tydligare och kommer snabbare till det mål vi vill nå. De ord vi valt att jobba efter går att applicera på flera delar av vårt arbete: vårt erbjudande till våra kunder, hur vi bemöter våra kunder och även relationen till vår arbetsplats och våra medarbetare.
Lite Bätttre
När vi arbetar tillsammans, internt och externt, ska vi alltid kunna svara "Ja" på frågan om vi gjort allt vi kan för att ta fram lösningar som är lite bättre (än tidigare, än förväntat, än konkurrenterna, etc). 

Lite RoligareI allt vi gör ska vi sträva efter att ha lite roligare och må lite bättre. Det skall genomsyra hur vi behandlar varandra internt och externt.