ELE är ett snabbväxande konsultföretag, vår styrka ligger i våra medarbetare. Vi är ständigt på jakt efter de bästa medarbetarna. På ELE får vi kontinuerligt in nya uppdrag och projekt som vi matchar mot våra medarbetare. Välkommen att skicka in din ansökan!


Våra projekt varierar i både storlek och kompetensbehov. I vår rekrytering utgår från varje individs kompetens och erfarenhet. Det betyder att det finns utrymme för flera nivåer av kompetens och erfarenhet. Vi listar inte specifika tjänster utan matchar sökande med våra uppdrag. 

Här söker vi dig som arbetat några år men som vill ta nästa steg i karriären. Som konsult/senior är du van att arbeta självständigt samt i projektform. Du får en viktig roll och är med och driver och utvecklar vår affär.

Meriterande om du har några års arbetserfarenhet inom relevant affärsområde, Infrastruktur, Energi, Industri, Bygg & Fastighet. Finns viljan och personligheten finns alla förutsättningar på ELE. Vi är idag en trygg och stabil arbetsgivare som tar in nya projekt med sann glädje och stort engagemang. Största skillnaden är att vi på ELE gör det lite bättre och under lite roligare former.

Skicka in din intresseanmälan !