JOBBA HOS OSS! (Borlänge)

Om dig
Vi söker dig som är nyexaminerad ingenjör eller civilingenjör i maskinteknik eller liknande. Du är flexibel, social och noggrann, tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, uttrycker dig väl i tal och skrift framför allt på svenska, men även engelska samt tycker om att jobba tillsammans med andra.
Vi har en öppen atmosfär med högt i tak där alla hjälps åt och du kan alltid räkna med stöd från mer erfarna kollegor.

Dina arbetsuppgifter
ELE i Borlänge jobbar huvudsakligen med projekt hemma på vårt kontor, men även med resurskonsultuppdrag där vi förstärker kundens organisation på plats hos kund. Hemmaprojekten handlar främst om totalåtaganden där vi levererar kompletta maskiner, fixturer, riggar och verktyg till stål- och verkstadsindustrin.

Som ingenjör hos oss får delta i eller ansvara för kompletta projekt från ax till limpa. Du börjar med att besöka kunden på plats för att ta reda på vad de behöver och därefter följer en offertprocess där du tillsammans med kollegor tar fram en konceptlösning, kontaktar leverantörer och partners för offerter samt tar fram en kalkyl och offert till kund. Efter order fortsätter projekten med vidare konceptutveckling, detaljkonstruktion, riskanalys, dokumentation, beräkning, avstämning med kund, kontakt med leverantörer, tillverkning och slutligen leverans och installation hos kund. Beroende på projektens omfattning är det ibland en ingenjör, med hjälp och stöd av kollegor, som gör allt i projektet. Vid större projekt som kompletta maskiner eller andra mer omfattande projekt är ofta flera konstruktörer, en projektledare och en el- och automationsingenjör inblandade.

Vi behöver nu förstärka vårt team av mekanikkonstruktörer i Borlänge med en eller flera nyutexaminerade mekanik/maskinkonstruktörer som främst kan jobba med projekt hemma på vårt kontor, men även för uppdrag hos kund. Som nyexaminerad får du ta ett så stort ansvar som du känner dig mogen för. Många av ingenjörerna som börjat hos oss direkt efter examen tar eget ansvar för mindre kompletta projekt redan från första veckan.

Om oss
ELE Engineering är ett expansivt ingenjörsföretag med kontor i Västerås, Borlänge och snart även i Sundsvall. Vi är organiserade i branschenheterna elinstallation, elanläggning, energi, kärnkraft, industri och teknikinformation och är totalt ca 90 medarbetare. Industrienheten finns i Borlänge där vi är 30 medarbetare framförallt på mekanikkonstruktion, men även hydraulik, systemutveckling och el och automation.

Välkommen med dig ansökan. Skicka CV och ansökan till enhetschef beatrice.heinas@ele.se senast 3 mars 2017.