JOBBA HOS OSS! (Sundsvall)

Vill du vara med och bygga vårt kontor i Sundsvall?

Om dig
Är du mekanikkonstruktör, maskinkonstruktör eller konstruktionsledare? Vill du vara med och bygga vårt kontor i Sundsvall?
Är du dessutom flexibel, social och noggrann, tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, uttrycker dig väl i tal och skrift samt tycker om att jobba tillsammans med andra? Har du erfarenhet som konsult? Då kan du vara en av de ingenjörer vi söker!

Vår chef för industrienheten kommer inom kort att flytta till Sundsvall för att starta upp ytterligare ett ELE-kontor. Industrienheten har, på tre år, gått från omkring fem medarbetare till ELEs största enhet med 30 medarbetare. Vi är en strategisk leverantör till flera stora aktörer inom process- och verkstadsindustrin. Nu fortsätter expansionen och vi behöver din hjälp i Sundsvall!

Dina arbetsuppgifter
Industrienheten jobbar huvudsakligen med projekt hemma på vårt kontor, men även med resurskonsultuppdrag där vi förstärker kundens organisation på plats hos kund. Hemmaprojekten handlar främst om totalåtaganden där vi levererar kompletta maskiner, fixturer, riggar och verktyg till process- och verkstadsindustrin.

Som ingenjör hos oss får du ofta ansvar för kompletta projekt från ax till limpa. Du börjar med att besöka kunden på plats för att ta reda på vad de behöver och därefter följer en offertprocess där du tillsammans med kollegor tar fram en konceptlösning, kontaktar leverantörer och partners för offerter samt tar fram en kalkyl och offert till kund. Efter order fortsätter projekten med vidare konceptutveckling, detaljkonstruktion, riskanalys, dokumentation, beräkning, avstämning med kund, kontakt med leverantörer, tillverkning och slutligen leverans och installation hos kund. Beroende på projektens omfattning är det ibland en ingenjör, med hjälp och stöd av kollegor, som gör allt i projektet. Vid större projekt som kompletta maskiner eller andra mer omfattande projekt är ofta flera konstruktörer, en projektledare och en el- och automationsingenjör inblandade.

Om oss
ELE Engineering är ett expansivt ingenjörsföretag med kontor i Västerås, Borlänge och snart även i Sundsvall. Vi är organiserade i branschenheterna elinstallation, elanläggning, energi, kärnkraft, industri och teknikinformation och är totalt ca 90 medarbetare. Sundsvallskontoret kommer, till en början, tillhöra industrienheten där vi idag är 30 medarbetare framförallt på mekanikkonstruktion, men även hydraulik, systemutveckling och el och automation.

Välkommen med dig ansökan. Skicka CV och ansökan till enhetschef beatrice.heinas@ele.se senast 3 mars 2017.