JOBBA HOS OSS! (Borlänge)

Om dig
Vi behöver förstärka vårt team av mekanikkonstruktörer i Borlänge med en eller flera seniora mekanik/maskinkonstruktörer som kan ta ansvaret som konstruktionsledare i stora och små projekt på vårt kontor.
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som konstruktör och konstruktionsledare inom stål- och verkstadsindustrin. Du är flexibel, social, noggrann och van att ta ansvar för komplexa konstruktioner och projekt. Du tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, uttrycker dig väl i tal och skrift framför allt på svenska, men även engelska samt tycker om att dela med dig av din kompetens. Vi har en öppen atmosfär med högt i tak där alla hjälps åt och du kan räkna med att bli inblandad såväl som ansvarig för flera projekt parallellt.

Dina arbetsuppgifter
Vi jobbar huvudsakligen med projekt hemma på vårt kontor, men även med resurskonsultuppdrag där vi förstärker kundens organisation på plats hos kund. Hemmaprojekten handlar främst om totalåtaganden där vi levererar kompletta maskiner, fixturer, riggar och verktyg till stål- och verkstadsindustrin.
Som ingenjör hos oss får du ofta ansvar för kompletta projekt från ax till limpa. Du börjar med att besöka kunden på plats för att ta reda på vad de behöver och därefter följer en offertprocess där du tillsammans med kollegor tar fram en konceptlösning, kontaktar leverantörer och partners för offerter samt tar fram en kalkyl och offert till kund. Efter order fortsätter projekten med vidare konceptutveckling, detaljkonstruktion, riskanalys, dokumentation, beräkning, avstämning med kund, kontakt med leverantörer, tillverkning och slutligen leverans och installation hos kund. Beroende på projektens omfattning är det ibland en ingenjör, med hjälp och stöd av kollegor, som gör allt i projektet. Vid större projekt som kompletta maskiner eller andra mer omfattande projekt är ofta flera konstruktörer, en projektledare och en el- och automationsingenjör inblandade.
Vi behöver nu förstärka vårt team av mekanikkonstruktörer i Borlänge med en eller flera seniora mekanik/maskinkonstruktörer som kan ta ansvaret som konstruktionsledare i stora och små projekt på vårt kontor.

Om oss
ELE Engineering är ett expansivt ingenjörsföretag med kontor i Västerås, Borlänge och snart även i Sundsvall. Vi är organiserade i branschenheterna elinstallation, elanläggning, energi, kärnkraft, industri och teknikinformation och är totalt ca 90 medarbetare. Industrienheten finns i Borlänge där vi är 30 medarbetare framförallt på mekanikkonstruktion, men även hydraulik, systemutveckling och el och automation.

Välkommen med dig ansökan. Skicka CV och ansökan till enhetschef beatrice.heinas@ele.se senast 3 mars 2017.