Vill du vara med och bygga vårt kontor i Sundsvall? Kontoret i Sundsvall startades sommaren 2017 och är ELEs tredje kontor. Större delen av våra projekt i Sundsvall är mektunga och för att kunna möta kundernas behov behöver vi bli fler. Vi söker dig som kan ta en nyckelroll och projekt hemma på vårt kontor och hos våra kunder.

Är du mekanikkonstruktör, maskinkonstruktör eller konstruktionsledare? Är du dessutom flexibel, social och noggrann, tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, uttrycker dig väl i tal och skrift samt tycker om att jobba tillsammans med andra? Har du erfarenhet som konsult? Då kan du vara en av de ingenjörer vi söker!

Dina arbetsuppgifter
ELE jobbar huvudsakligen med projekt hemma på vårt kontor, men även med resurskonsultuppdrag där vi förstärker kundens organisation på plats hos kund. Hemmaprojekten handlar främst om totalåtaganden där vi levererar kompletta maskiner, fixturer, riggar och verktyg till verkstadsindustrin och processindustrin samt anläggningsprojekt och produktutveckling.

Som ingenjör hos oss får du ofta ansvar för kompletta projekt från ax till limpa. Du börjar med att besöka kunden på plats för att ta reda på vad de behöver och därefter följer en offertprocess där du tillsammans med kollegor tar fram en konceptlösning, kontaktar leverantörer och partners för offerter samt tar fram en kalkyl och offert till kund. Efter order fortsätter projekten med vidare konceptutveckling, detaljkonstruktion, riskanalys, dokumentation, beräkning, avstämning med kund, kontakt med leverantörer, tillverkning och slutligen leverans och installation hos kund. Beroende på projektens omfattning är det ibland en ingenjör, med hjälp och stöd av kollegor, som gör allt i projektet. Vid större projekt som kompletta maskiner eller andra mer omfattande projekt är ofta flera konstruktörer, en projektledare och en el- och automationsingenjör inblandade.

Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Ansökan med CV och Personligt brev skickas till: beatrice.heinas@ele.se

Kontaktperson:
Beatrice Heinås, Enhetschef
0736651046